RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange ønsker om asfalt

I år er det planlagt asfaltering av elleve veistrekninger i Bydel Østensjø. I tillegg står fem strekninger på "venteliste".

Østensjø: Det er mange veier i Bydel Østensjø som sårt kan trenge nytt asfaltdekke. I år har Samferdselsetaten foreslått å asfaltere følgende veier i bydelen: Godliaveien, fra nummer 15 til Damfaret, Guristubben, fra Ulsrudveien til Bølerbakken, Skullerud bussterminal, Snipp Møllers vei, fra Tyristubben til Eftaåsen, Solbergliveien, fra Mekanikerveien til Godliaveien, Ulsrudveien, fra Østensjøveien til Utmarksveien og Tyristubben, 200 meter opp fra Eftaåsen og fra Vilbergveien til nummer 10.

Flere forslag

I tillegg har Samferdselsetaten foreslått å asfaltere Olav Nygaards vei, fra Mikkel revs vei til snuplassen og hele Skullerudbakken, hvis de får økte bevilgninger til asfaltering.

Bydelsutvalget i Østensjø vedtok enstemmig på mandagens BU-møte at Damfaret, fra nummer 45 til Haakon Tveters vei, nedre del av Skøyenkroken og Dalbakkveien fra begynnelsen av Låveveien og fram til Prominaden også bør prioriteres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere