*Nettavisen* Nyheter.

Mange trafikkulykker i vårt distrikt

  Foto: Illustrasjonsfoto: Nina Schyberg Olsen

De siste dagers vær- og føreforhold har vært medvirkende årsaker til at det gjentatte ganger står ”trafikkforhold” i Manglerud-politiets logg.

Påkjørt i gangfelt

BRYN: Mandag litt før klokken 10 ble det meldt om trafikkulykke med personskade ved Bryn senter. En person var påkjørt i gangfelt. Den 26 år gamle mannen ble kjørt til legevakten med skulder ute av ledd. Den 63 år gamle sjåføren ble fratatt førerkortet.

Les mer om saken: Påkjørt i fotgjengerfelt ved Bryn senter

Dårlige dekk

HAUKETO: Mandag kveld kolliderte to biler på Ljabruveien ovenfor Hauketo. Ingen personskader, men Viking måtte ta seg av begge bilene. Føreren av den ene bilen, en 29 år gammel mann, ble fratatt førerkortet på bakgrunn av at bilen hans hadde svært dårlige dekk.

Bilene ble borte

MORTENSRUD: Mandag kveld ble det meldt at tre biler hadde vært borti hverandre på E6 inngående ved påkjøringen fra Dal/Brenna. Da politiet kom til stedet, var alle borte.

Biler i grøfta

HAUKETO: Det ble ingen personskader da en bil kjørte i grøfta på Ljabruveien ovenfor Hauketo tirsdag litt over klokken 13. Viking fikk den på veien igjen, men det bygget seg opp trafikale problemer mens berging pågikk.

Bare 20 minutter senere skjedde det samme igjen på samme vei. Denne bilen ble trukket opp av en traktor. Mens denne bergingen pågikk, ble en politibil påkjørt. Det ble bare små skader. Politiet forteller at det var glatt på Ljabruveien tirsdags-ettermiddagen.

Fikk kjøreforbud

MORTENSRUD: Et utenlandsk vogntog fikk tirsdag ettermiddag kjøreforbud etter at den hadde hatt store problemer med å komme seg ut på E6 ved Shell på Mortensrud. Politiet konstaterte at den hadde så dårlige dekk at den ikke burde være i trafikk og ila kjøreforbud inntil den var forsvarlig skodd.

To til legevakten

BRYN: Det smeller relativt ofte i og ved Brynstunellen. Tirsdag kveld skjedde det igjen i østgående løp. To personer ble kjørt til legevakten med lettere skader.

Det var en personbil og en kranbil som smalt i hverandre i det den ene ikke overholdt vikeplikt ved påkjøring til E6.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.