RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange ville ut på ski i helgen


Mariholtet er et populært sted for skiturer i Østmarka. Foto: Steinar Saghaug KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Mariholtet er et populært sted for skiturer i Østmarka. Foto: Steinar Saghaug KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: Alle foto: Arne Vidar Jenssen
Selv om værgudene ikke akkurat var i strålende humør, var det mange som benyttet lørdagen og søndagen til en skitur i Østmarka.

ØSTMARKA: Ved Skullerudstua sto bilene tett, og mange har tydelkigvis også fått med seg det nye parkeringstilbudet på Grønmo. Men både lørdag og søndag ble det fort klart at plassen bør bli større. Det må man imidlertid vente på til neste sesong.

Derfor ble det som så mange ganger tidligere kaos i Sørliveien. For når det led litt utpå dagen, og de som hadde vært tidlig på tur skulle ut samtidig som andre kom innover for å parkere, ble det for smalt når det sto tett med parkerte biler på den ene siden.

– Her bør det settes opp skilt som viser parkeringsforbud, kommenterte Ola Mannsåker fra Holmlia. Han var en av de som fikk problemer på lørdag formiddag.

Sagstua

Mange valgte også Sagstua ved Skulleruddumpa som utgangspunkt for sin Østmarkatur. Her er det jo også etablert parkeringsplass, men den ble ikke måkt i helgen.

Skullerudstua

Et av de mest populære utfartsstedene er Skullerudstua. Her er det jo både et godt utgangspunkt for lengre tur innover og man kan gå på jordet nedefor serveringsstedet.

Men også her var det mange som fikk erfare at det var for mange biler i forhold til antall plasser.

Alle på tur

– Nå skal vi ut på et par timers tur, sa Henrik Foss fra Nordstrand. Nordstrands Blad møtte ham med sin to år gamle sønn Ferdinand i pulke. Det er omtrent akkurat så lenge han sover.

Godt besøk

På markastuene var driverne godt fornøyd med besøket. På Mariholtet sto skiene tett-i-tett utenfor mens turfolket koste seg med fersk gjærbakst og varmt drikke inne. Samme var det på Sandbakken meldes det.

Nye muligheter

Ikke det flotteste turværet sist lørdag og søndag, men kanskje det blir bnedre kommende helg!

God tur da!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere