RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerud Bad gjenåpnes


FORNØYD: Abdullah Alsabeegh (AP) er glad for at gjenåpningen av Manglerud Bad ble vedtatt i bystyret i dag.
FORNØYD: Abdullah Alsabeegh (AP) er glad for at gjenåpningen av Manglerud Bad ble vedtatt i bystyret i dag. Foto: Arkivfoto: Anne Marie Huck Quaye
Det var full jubel i aksjonsgruppa for gjenåpning av Manglerud Bad da Arbeiderpartiets forslag ble vedtatt i bystyret i ettermiddag.

MANGLERUD/OSLO: – Jeg er veldig glad for at APs forslag om å åpne badet og sikre videre drift har fått flertall. Manglerud Bad er et viktig bad å ha for barn og unge som lærer seg å svømme, sier Abdullah Alsabeegh (AP) til dittOslo.

Stengte på ubestemt tid

Han leder arbeidsgruppen for bystyrets bademelding og har vært en av pådriverne til å få badet åpnet igjen siden det ble stengt på ubestemt tid før påske.

Det var da blitt oppdaget forsyvninger i en yttervegg, noe som kunne utgjøre en sikkerhetsrisiko, og det har siden da vært knyttet stor usikkerhet til hva som ville bli Manglerud Bads skjebne.

Driftsavtalen til de private drifterne av badet, Neptun drift AS, gikk ut 2. mai i år, men de har kjempet videre for å få badet, som har hatt rundt 900 barn innom ukentlig, gjenåpnet.

Stort engasjement

Drifterne har heller kjempet kampen alene. Ildsjeler har siden badet ble stengt engasjert seg og aksjonsgruppa Nei til permanent nedleggelse av Manglerud Bad har over 1600 Facebook-medlemmer. 

Alsabeegh har tidligere uttalt til Nordstrand Blad at han hadde tro på at forslaget ville få støtte hos de andre partiene.

– Oslo mangler badeanlegg og da kan vi ikke legge ned de vi har, sier han til dittOslo etter vedtaket i dag. 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere