Manglerud skal opp i Adeccoligaen

Kjell Sverre Hansen Wold og og assistenten Petter Halvorse er i dialog med klubben om ny kontrakt og han sier at de har en gjensidig forståelse om veien videre.

Kjell Sverre Hansen Wold og og assistenten Petter Halvorse er i dialog med klubben om ny kontrakt og han sier at de har en gjensidig forståelse om veien videre.

Manglerud Star endte i år på en skuffende 5. plass. Neste år er målet opprykk.

MANGLERUD: Kjell Sverre Hansen Wold har planen klar for hvordan laget skal klare målet om opprykk til Addecoligaen.

– Nå må vi bygge videre på den troppen vi har. Vi må hente inn noen spillere som kan forsterke laget, sier Kjell Sverre Hansen Wold til Nordstrands Blad.

Unge som mulig

Per dags dato har ikke MS egen junioravdeling. Derfor ønsker treneren å hente inn unge spillere.

– Vi har nesten ingen under 18 år, så vi ønsker å hente inn unge folk på 16 til 18 år. Målet er å få inn fire til åtte unge spillere som kan gå rett inn på a-laget. Gjerne så unge som overhodet mulig, sier Hansen Wold.

Lokal følelse

Et annet fundament klubben skal bygge videre på neste år er å skape en klubbtilhørighet for spillerne.

– Vi må jobbe med at spillerne får en naturlig klubbfølelse. Spillerne har selv savnet litt sosial omgang også utenfor banen. Det er en fin gjeng, som spiller i Manglerud, sier treneren.

Målet er opprykk

Leder i MS, Tom Nyborg, uttalte tidligere i år at laget skulle rykke opp i løpet av tre år etter at Hansen ble ansatt.

Les også: Skuffende sesong for Manglerud Star

Nå skal Hansen inn i sitt tredje år og treneren sier at målet er opprykk neste år.

– Vi har et bra fundament til å klare den målsettingen. Det er selvsagt en tøff målsetting vi har satt oss og det er ikke bare å spasere opp til første divisjon., sier Hansen Wold.

Han opplyser at de har som mål også at damelaget skal nå Toppserien og at de skal ha et bra juniorlag i fremtiden.

– Vi må ha et mål når vi skal drive en klubb. Derfor har vi som målsetting å gjøre den så god som den kan bli, sier Hansen Wold.

Tatt lærdom

Under årets sesong endte laget på en meget skuffende femte plass. Treneren mener at spilleravganger til sommeren var utslaget for at laget ikke hang med i toppen mot slutten av sesongen.

– Vi mistet fem spillere i sommer, uten vi hentet forsterkninger. Dermed ble vi veldig sårbare. Nå satser vi på å få beholdt spillerne hele sesongen og heller forsterke ved sommertider, avslutter Hansen Wold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag