Gå til sidens hovedinnhold

Manglerud Star misset

Etter tap for Kongsvinger trenger Manglerud Star hjelp for å klare kvalikplass.

MANGLERUD: - Hadde vi vunnet kampen, ville vi vært i en situasjon hvor vi kunne avgjort selv. Men nå må vi prøve å vinne kampene våre, og håpe at Kongsvinger og Rosenborg taper litt, sier David Livingstone.

Manglerud Star vant det første møtet mot Kongsvinger, men møtte et kompakt forsvar hjemme i Manglerudhallen. Det sto 1-1 etter 1. periode, men Kongsvinger avgjorde med to scoringer i midtperioden. MS kjørte på i siste periode, men klarte ikke å score mot KIL-keeper Viktor Gunnarsson, som ble kåret til lagets beste spiller.

Tett defensivt

Manglerud Star er mestscorende i 1. divisjon, mens Kongsvinger har sluppet inn færrest mål. Hvordan ville det slå ut?

KILs defensive kvaliteter viste seg å være bedre enn Manglerud Stars offensive, og KILs trener Peter Carlsson berømmet forsvarsspillet.

- Vi har styrken vår bakover, er veltrente - og både forsvaret og keeperen spilte godt i dag. Det avgjorde i en tett og jevn match, sier Carlsson.

- Jobbet bedre

Manglerud Star vant skuddstatistikken 34-25, men klarte ikke å utnytte powerplay i siste periode.

- Vi spilte oss fram til gode sjanser, men keeperen hadde noen virkelig gode redninger, og Kongsvinger skapte mer enn oss. De jobbet bedre enn oss i denne kampen, sier David Livingston.

Serien er omtrent halvspilt, og Manglerud Star leder fortsatt tabellen, med 27 poeng på 17 kamper. Så følger Kongsvinger poenget bak, etter 15 kamper. Rosenborg på tredje har 25 poeng, men har spilt bare 14 kamper.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra