RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerud Star mistet sluttspillet på overtid

MS Hockey hadde sluttspillsplassen i lomma etter seieren hjemme mot Lillehammer, men to sene mål i Trondheim sendte laget til kvalik.

MANGLERUD: - Dette var jævlig kjedelig, er det første MS-kaptein Martin Hansen forteller til Nordstrands Blad, etter høydramatiske og nervepirrende minutter i garderoben rett etter kampslutt.

MS hadde nemlig gjort sin del av jobben i den aller siste seriekampen og vunnet med 3-1 over et meget godt Lillehammer-mannskap.

Etter kampslutt var det fortsatt nesten 10 minutter igjen av kampen mellom Rosenborg og Stjernen - en kamp som måtte ende med poengtap for Rosenborg for at MS skulle ta seg til sluttspillet.

Dermed hersket det en voldsom spenning i garderoben, spesielt da Stjernen gikk opp til 6-5 med bare 1.27 igjen å spill.

- Har trua på at det går nå, fortalte Mats Knutsen, som satt og holdt gjengen oppdatert via sin mobiltelefon.

Så ble det brått tyst blant gjengen, som allerede forespeilet seg en tur på byen for å feire en sluttspillsplass - Rosenborg hadde utliknet til 6-6, kunne Knutsen melde.

- Bittert

Etter enda noen neglebitende sekunder kunne en slukøret Knutsen melde om at Rosenborg hadde tatt ledelsen med bare 30 sekunder igjen å spille - da ble det om mulig enda mer stille i garderoben - sluttspilldsrømmen ble regelrett knust på overtid for MS-gutta.

- Jeg var jo veldig forberedt på dette, men nå synes jeg det er jævlig bittert. Spesielt at vi ryker mot Rosenborg på innbyrdes oppgjør, forklarer kaptein Hansen og legger til;

- Mot dem i Trondheim satte jeg inn en en straffescoring etter full tid, men dommeren annulerte for at buret var ute av stilling. Det verste var at han innrømmet feilen etterpå - og at han mente det var så lenge igjen av sesongen at dette ville jevne seg ut.

- Det viser seg jo akkurat nå at dét ble veldig avgjørende, fortsetter Hansen.

- Nå blir det kvalik

Martin Hansen er overhodet ingen slagen kaptein for MS-skuta, nå ser han frem mot kvaliken som blir mot Tønsberg i første kamp den 10. mars.

- Vi avslutter serien med tre seire og går inn i kvaliken med selvtillit. Vi skal ikke deppe for lenge over dette her, vi har rotet for mye denne sesongen og tapt alt for mange poeng, spesielt mot de dårligste lagene, avslutter Martin Hansen til Nordstrands Blad.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere