*Nettavisen* Nyheter.

Manglerud Star viser seg frem i full bredde

Tom Arild Nyborg i Manglerud Star gleder seg til å vise bredden i klubben. Foto: MS

Manglerud Star ønsker med deltakelsen i Bydelsdagene 2010 å vise bredden i sin aktivitet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Noah, Tobias, Henrik og Magnus er fire karer som trives på Fotballfritidsordningen. Foto: MS

ØSTENSJØ: – Vi vil vise at vi ikke kun driver med fotball men at vi er en sentral aktør for alle i Bydel Østensjø, sier daglig leder i Manglerud Star, Tom Arne Nyborg, til Nordstrands Blad.

– Samtidig kan folk i nærmiljøet bli enda bedre kjent med oss i klubben. Våre A-lag stiller, og vi gleder oss ikke minst til å vise vårt flott anlegg, fortsetter Nyborg.

– Vi har lagt opp et stort og bredt tilbud som vi håper faller i smak. Fredag 4. juni holder vi åpen Fotballfritidsordning (FFO) der foreldre og barn kan teste ut vårt tilbud gratis og se om dette er noe de vil delta videre på til høsten. Her serverer vi pølser, is og brus til barna i tillegg til vårt faste opplegg med trening og leksehjelp. Manglerudhallen er åpen fra kl 13:00 til 16:30. Tilbudet passer for alle barn fra 7 til 11 år, fortsetter Nyborg.

Saturday Night

– Lørdag 5. juni er vår ungdomsklubb "Saturday Night Football" åpen. Dette er et tiltak som har eksistert i to år og er fortsatt like populært, forteller Nyborg.

Her kan ungdom i alderen 13 til 19 år drive med fotball, bordtennis og annen aktivitet fra klokken 19 til klokken 23 på lørdagskveldene. Arrangementet er selvfølgelig rusfritt og svært populært. SNF starter i Manglerudhallen fra kl 19:00 til kl 23.00. Dette passer for ungdom 13 til 18 år.

Aktivitetsdag

Vi fortsetter på søndag 6. juni med Aktivitetsdag i Manglerudhallen fra kl 12:00-15:00. Dagen begynner med en åpen trening der man deltar i både five a side spill, trene på avslutninger, stafetter og omvisning på anlegget. I pausen blir det servert pølser, is og brus, før man avsluttet med konkurranser med straffespark, triksing og presisjonskyting på Coca-Cola sin poengvegg. Det blir kåret vinnere i alle konkurransene, men alle som deltar får fine premier. Aktivitetene er for alle, foreldre, voksne, barn og ungdom i alle aldre, men mest for barn og ungdom.

Gratis busstur

– Vår deltakelse i Bydelsdagene 2010 blir avsluttet tirsdag 8. juni med gratis busstur til vår hjemmebane på Oppsal. Her får tilskuerne se et godt Manglerud Star mot Stabæk2. Tilbudet er for alle, oppmøte er på parkeringsplassen ved Manglerudhallen kl 17:00. Kampstart er kl 18:00, avslutter Tom Arne Nyborg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.