*Nettavisen* Nyheter.

Manglerud Stars sjanse

Kommer Ranheim til å sprette sjampisen eller kan MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold bestille to halvlitere? (Arkivfoto)

Opprykk? Fortsatt mulig, mener Kjell Sverre Hansen Wold.

MANGLERUD: - Vi har fortsatt en liten mulighet til å rykke opp. Sjansen ligger på ti prosent, sier MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold.

Manglerud Star ligger fire poeng bak Ranheim foran lørdagens bortekamp mot trønderne, som bare trenger to poeng på de to siste kampene for å sikre opprykket. Ranheim avslutter borte mot Bossekop.


- Sjansene er fifty-fifty for at vi vinner i morgen, men samtidig er det 90 prosent sikkert at Ranheim slår Bossekop. Men det kan vi ikke gjøre noe med. Alt tyder på at Ranheim rykker opp.

Også Raufoss og Asker har opprykksmuligheter. Manglerud Star avslutter sesongen hjemme mot Raufoss.

Kunne avgjort selv

Samtidig kan Manglerud Star takke seg selv for at de ikke har muligheten til å avgjøre det hele på egen hånd. Etter ti serierunder lå de helt i toppen, så fulgte en katastrofal periode før og etter sommerferien, hvor de tapte syv av åtte kamper. Det eneste laget de slo var Bossekop.

- Da vi først var dårlig, så var vi forferdelig dårlig. Hadde vi vært normalt dårlig, ville vi gått opp.

I denne perioden tapte MS 1-2 hjemme mot Ranheim. Med et uavgjort resultat her, ville de bare vært poenget bak Per Joar Hansens mannskap.

- Vi ledet 1-0, og de hadde en spiller utvist. Den skulle gått inn, men vi surret det bort.

Har forsterket laget

Fortida kan du ikke gjøre noe med, men alt i alt er Hansen Wold fornøyd med posisjonen.

- Vi startet i januar med to spillere og et konkurskrav. Det var det dårligste utgangspunktet av samtlige. Vi klarte å bygge en 11'er, men har ikke hatt en bred nok stall til å kjempe en hel sesong i teten.

Skader på tre av fem forsvarsspillere i vår svekket laget, og i høst har klubben foretatt en del endringer. Nå har Manglerud Star seks strake seire, og er inne i en høykonjunktur igjen.

- Vi har hentet keeperen Sebastian Harung, Ladislav Smatana fra Sparta og Stian Nikodemussen fra Randaberg. De to siste er gode 1. divisjonsspillere, mens Harung kunne kjempet om en landslagsplass hvis han hadde satset på fotball.

- Keeperne våre har vært for dårlige, og vi har kvittet oss med spillere som ikke har vært bra nok. Det har ført til mer innsats og kvalitet på treningene, og vi er atskillig bedre nå enn i vår.

Reiser i dag

Etter treningen i kveld setter Manglerud Star kursen mot Trondheim på grunn av tidlig kampstart i morgen. Det er en del usikkerhetsmomenter angående startelleveren, men Manglerud Star håper å stille med et så godt mannskap som mulig.

Ranheim klarer nok oppgaven, men Hansen Wold vil gjerne legge sjampisen deres på is en uke. Hvis hans egne prosenter ikke skulle slå inn.

Se tabellen for 2. div.avd 4.

Annonsebilag