RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerud Stars storform fortsetter


Den tidligere Vålerenga-spilleren er sikker på at Manglerud Star har kvaliteten i laget til å rykke opp.
Den tidligere Vålerenga-spilleren er sikker på at Manglerud Star har kvaliteten i laget til å rykke opp. Foto: Foto: Knut Øydna
Manglerud Star vant 7-1 mot Nes på hjemmebane og har scoret 21 mål på de siste tre kampene. Nå satser de på å beholde formen inn mot kvalik-kampene til Get-ligaen.

MANGLERUDHALLEN: – Det ligger i bakhodet at vi skal spille kvalik-kamper. Det har hele tiden vært vårt mål denne sesongen, det neste målet nå er opprykk, sier Kjetil Martinsen.

Scorer mye mål

Han var en av banens beste spillere mot Nes og scoret to mål i kampen, han ligger for øyeblikket på sjetteplass på poengtabellen  i 1.divisjon.

LES OGSÅ: Manglerud Star går mot kvalik

– Vi må løfte spillet vårt i de siste kampene som er igjen av sesongen og prøve å bevare formen inn mot kvaliken. Vi har vært i god form og scoret mye mål i de siste kampene, det må vi ta med oss videre, sier Martinsen.

Ingen nye spillere

Manglerud Star og Tønsberg er allerede klare for kvalifisering til Get-ligaen, Stjernen og Kongsvinger ser ut til å bli de to siste lagene som skal kjempe om de to opprykksplassene.Det er de to beste lagene i 1. divisjon og de to dårligste lagene i Get-ligaen som møtes i kvalifiseringen og alle lagene skal møte hverandre to ganger. De to beste lagene i kvalififiseringen spiller i Get-ligaen neste år.

Overgangsvinduet stengte 31. januar og Manglerud Star har ikke hentet nye spillere før kvalik-kampen. Den tidligere Vålerenga-spilleren Kjetil Martinsen har tidligere spilt på øverste nivå og vet hva som kreves for å klare et opprykk. Han tror troppen er god nok.

LES OGSÅ: Fra Manglerud Star til OL

– Vi har en reell sjanse til å vinne mot lagene vi møter i kvaliken.Selv om det er forskjell på øverste og nest-øverste nivå i norsk hockey, så tror jeg ikke  det er så veldig stor forskjell på bunnlagene i Get-ligaen og topplagene i 1. divisjon. Jeg føler vi har vist at vi er gode nok denne sesongen, så nå må vi bare prestere når det gjelder, sier Martinsen.

SE HELE TABELLEN FOR 1. DIVISJON PÅ HOCKEY.NO.

Fem poeng fra seriemestre

Manglerud Star hadde ingen problemer med å vinne hjemmekampen mot Nes. Det var allikevel bortelaget som startet kampen best og scoret etter halvspilt første periode. Manglerud Star reduserte få minutter etterpå, og herfra og ut dominerte de kampen.

– Jeg er fornøyd med at vi sikrer tre poeng. Vi begynner kampen litt dårlig og får en scoring i mot, men så klarer vi å heve spillet vårt og spille sånn som vi hadde blitt enige om på forhånd, sier Martinsen.

Manglerud Star mangler kun fem poeng for å sikre seriemester-tittelen i 1. divisjon. De har muligheten til å sikre seriemesterskapet allerede til helgen hvis de vinner mot Narvik på bortebane og Kongsvinger taper. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere