*Nettavisen* Nyheter.

Manglerudelever feiret Mozart

De unge lovende musikerne på Manglerud videregående skole imponerte stort da de inviterte til konsert med Mozart i fokus.

MANGLERUD/ NORDSTRAND: Det er 250 år siden Mozart ble født i Salzburg. Dette jubileet visste elevene å feire. Med blankpussede messing- tre- og strengeinstrumenter i alle fasonger og størrelser.

Det var ikke bare spilleglede elevene fra Manglerud fikk vist i Nordstrand kirke onsdag. Også det digre skolekoret var på plass og stemte i til tonene av Mozart. Gutta i messingkvintetten gledet publikum med flotte toner til musikkstykket "Sea Sketches". Selv om Mozarts jubileumsår var kjernen i konserten var det også rom for dette og andre stykker av andre komponister. Derfor fikk de fremmøtte også høre kjente barnetoner fra "Fader Jakob".

Førsteklassingene Joakim Waaktaar og Thorgeir Mo fremførte raske og glade toner til Edvard Griegs "Norsk dans nr. 2" firhendig på piano. Merethe P. Feng fikk vist at waldhorn slettes ikke er noe ompa-horn. Hun fremførte en sats av en hornkonsert.

Musikk-Norge har mange talenter å se frem til. Manglerudelevene viste både spilleglede og gode ferdigheter. Nordstrands Blad registrerte hverken sure toner eller feilgrep under den fine og stemningsfulle skolekonserten.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag