RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manglerudrevyen 2010: Viste revymuskler


Musikkfusion: Ingen revyer kan musikk bedre enn Manglerud. (F.v.) Anders Korsmo Løland, Stian Engen og Truls Ludvig Johnsen.
Musikkfusion: Ingen revyer kan musikk bedre enn Manglerud. (F.v.) Anders Korsmo Løland, Stian Engen og Truls Ludvig Johnsen.
Glitter, sirkus, musikk og stas. Det skulle ikke spares på noe da Manglerud gjorde comeback på revyscenen.

MANGLERUD: Etter et års revypause hadde gjengen bak årets Manglerudrevy bestemt seg for å slå på stortromma. Med forestillingen Overkill var det ikke spart på verken effekter eller ironi. «Dette er ikke en revy som er strippet til beinet» var beskjeden fra scenen med referanse til årets Nordstrandsrevy «Stripped».

SOM ENESTE AVIS BRINGER NORDSTANDS BLAD BILDER FRA BEGGE AKTENE I MANGLERUDREVYEN
SJEKK BILDEGALLERIET HER

Musikkskolen

Det bør være sagt med én gang - det er ingen som slår Manglerud på det musikalske. Det er derfor klokt at musikken står sentralt i denne oppsetningen. De tre revysjefene spiller også i revybandet som består av hele 14 musikanter. Dertil kommer et kor med like mange sangere. Også skuespillerne oser av musikalitet, her har man klart å finne åtte skuespillere som kan synge både rent og pent. Tre av skuespillerne er sågar med i det lokale bandet Tuba Tuba.

Høydepunkter

I en av forestillingens beste numre, «Happyprat i HD», viser Tuba Tuba-gjengen hvordan en musikkfusion fra Bergen høres ut. Hvordan fungerer en kombinasjon av Ylvis, Datarock og Jan Eggum? Musikalsk fengende og morsomt.

Det går heller ikke upåaktet hen at skolen ikke hadde revy i fjor. En hel seksjon er satt av til å vise høydepunktene fra fjorårets revy som ingen fikk se.

I tråd med tittelen Overkill er et av numrene et sirkus uten like, noe av det mest spektakulære vi har sett på en skolerevy noensinne.

Hele forestillingen er bundet sammen av en historie. Noen prøver å sabotere revyen ved å prøve å gjøre den større enn den er. Hvem og hvorfor? Dette får vi svaret på i finalenummeret.

Revystjerne

Manglerud skole mistet dramalinjen og med det mange store scenetalenter. Men en av skolerevyenes største stjerner finnes fortsatt på Manglerud - revyveteran Stian Engen er med i de aller fleste av sketsjene i Overkill og med god grunn. Engen er et talent av de helt sjeldne. Gled deg til hans seksuelle trakassering i EM i stilleleken, og som den kjipe, kyllingspisende rektoren i Skolens ledelse. Eller som humorekspert i Dialytisk, spesifikk metode.

Det er i det hele tatt all grunn til å gratulere Manglerud med tidenes comeback.

Forestillingen spilles hver kveld frem til 15. mars.Les anmeldelsene fra de andres skolerevyene!
NORDSTRANDREVYEN: Ærlig og ekte revy
LAMBERTSETERREVYEN: Leverte latterbombe til tjue i stil
BJØRNHOLTREVYEN: Den dramatiske eneren

 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere