*Nettavisen* Nyheter.

Mann (19) ranet samme kiosk to ganger på fire dager

To ganger i løpet av fire dager rettet en 19 år gammel mann pistolen mot ansatte på Narvesen på Skullerud. 20. januar må han møte i tingretten for å svare på tiltalen for to væpnede ran og våpenbesittelse. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

En 19 år gammel mann fra Bydel Østensjø må 20. januar svare for to væpnede ran mot narvesen-kiosken på Skullerud i april.

OSLO TINGRETT/SKULLERUD: Narvesenkiosken i Olaf Helsets vei på Skullerud ble den 22. og 26. april i fjor utsatt for væpnet ran.

– Vi hadde veldig lite å gå på etter det første ranet, men en hundepatrulje klarte å gå spor fra kiosken til en adresse i Skullerudveien. På bakgrunn av dette gjorde vi et søk i våre registre og fant en mann som er litt kjent av oss fra før og som passer beskrivelsen, fortalte stasjonssjef Janne Stømner ved Manglerud politistasjon til dittOslo i slutten av april.

2.600 kroner

På mannens adresse fant politiet blant annet luftvåpenet som ble brukt under ranet. Gutten skal også ha påvist hvor ransutbyttet var gjemt for politiet.

Til sammen fikk mannen med seg 2.600 kroner fra kiosken etter de to ranene. Til politiet har mannen, som var 18 år gammel og russ på ranstidspunktet, forklart at behovet for penger var motivet for ranene.

Politiet fant også en lommebok med et visa-kort tilhørende en annen person i mannens leilighet, denne skal han fått tak i tre til fire uker før pågripelsen.

Angrer

Mannen har i avhør innrømmet begge ranene og fremstått som angrende. Forsvarer Thor Bache-Wiig har ennå ikke hatt møte med sin klient og vet dermed ikke hvordan han stiller seg til tiltalen for to væpnede ran, våpenbesittelse og for ulovlig å ha tilegnet seg hittegods.

Saken går i Oslo tingrett 20. januar og er berammet til å vare én dag.

ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Nektet å gi fra seg mobilen

Sier ja til butikk ingen vil ha

Norges største terminal bygges i Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.