RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann (41) fengslet for bildrap i heroinrus


TRAFIKKDREPT: En 41 år gammel mann er varetektsfengslet etter at han skal ha kjørt på og drept en syklist på Oppsal.
TRAFIKKDREPT: En 41 år gammel mann er varetektsfengslet etter at han skal ha kjørt på og drept en syklist på Oppsal. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
En 41 år gammel mann er varetektsfengslet etter at han fredag morgen i heroinrus skal ha kjørt på og drept en syklist i Hellerudveien på Oppsal.

OPPSAL: Mannen, som har vært narkotikamisbruker i 15 år og er bosatt på Oppsal, erkjente i retten at han var påvirket av heroin fredag morgen.

Del på Facebook

Han erkjente også at han var med i ulykkesbilen, men han nekter for å ha kjørt.

LES SAKEN: Syklist påkjørt og drept på Oppsal

Politiet fikk melding om påkjørselen 06.45 fredag morgen. Den 58 år gamle syklisten døde på stedet etter at det ble forsøkt gjenoppliving. Ulykken skjedde i Hellerudveien like ved bensinstasjonen. Føreren av bilen stakk fra ulykkesstedet etter påkjørselen.

Den nå varetektsfengslende mannen har vært domfelt en rekke ganger for forskjellige forhold, deriblant biltyveri, kjøring i ruspåvirket tilstand og uten førerkort. Den 41 år gamle mannen betegnes av politiet som vanekriminell og står på den såkalte VIC-listen.

I rettens kjennelse går det også frem at mannen har fått brev- og besøksforbud i to uker. Dette for å hindre at bevis kan forkludres.

Mannen nekter for at han selv har kjørt ulykkesbilen, men vitner har imidlertid sett ham komme ut av bilen på førersiden.

Bilen som var involvert i ulykken var stjålet. Dette biltyveriet mener han selv ikke å ha vært med på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere