RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann amok på eksamensfest


 
 
Etter tolv øl og noen tequila-shots gikk ikke eksamensfeiringa helt som planlagt for en 27 år gammel mann.

OSLO ØST: Mannen, som bor på Bislett, skulle feire at eksamen på BI var overstått. Festen ble holdt på Studentenes hus i Nydalen den 26. februar i år. Da saken mot mannen nylig ble behandlet i Oslo tingrett forklarte han at han trolig drakk tolv små øl og noen tequila-shots, og at han husker svært lite av selve hendelsen.

Fornærmede var også på fest i lokalene, og tok kontakt med en dørvakt etter at 27-åringen oppførte seg ufint like før midnatt. Da dørvakten ville eskortere 27-åringen ut av lokalene hoppet han på fornærmede og slo han flere ganger i ansiktet og halsen. Dørvakten grep inn og fikk etter litt kontroll på 27-åringen som ble ført ut av lokalet med håndjern. Da han ble bedt om å sette seg ned utenfor lokalet skallet han til dørvakten som fikk en liten blåveis over venstre øye.

Mannen som ble overøst med slag inne i lokalene kontaktet senere på kvelden Legevakten. Her fikk han i første omgang konstatert hevelser i ansiktet og overfladiske skrubbsår. Mannen kontaktet Legevakten på nytt senere på kvelden da han hadde kastet opp tre ganger. Da ble det konstatert hjernerystelse.

27-åringen er ikke tidligere domfelt, men må nå sone 30 dager i fengsel for den utagerende eksamensfeiringen. Retten ser svært alvorlig på hendelsen fordi det dreier seg om uprovosert vold i alkoholpåvirket tilstand. 27-åringen må også betale 9.000 kroner i erstatning og 2.000 kroner i saksomkostninger etter hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere