RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann ble spiddet på gjerde

En mann i 60-åra led stort blodtap, da han ble spiddet på et gjerde i Christian Kroghs gate natt til søndag.

GRØNLAND: Mannen som er i 60-åra, skal ha forsøkt å ta seg over gjerdet i Christian Kroghs gate på Grønland, da han ble spiddet på en av gjerdestolpene.

– Politiet fikk melding klokka 23.32 om at en mann hang fast med det ene låret i en port, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Kjell Hjulstad til VG Nett.

I følge vitner på stedet skal mannen ha blitt hengende i rundt 30 minutter, med hodet ned, før brannvesenet fikk ham løs. Mannen skal da ha lidd stort blodtap og ble kjørt til Ullevål sykehus for behandling. Skadene skal imidlertid ikke være livstruende.

I følge VG var det en vekter som oppdaget mannen og fikk varslet politiet. Det er uvisst hvorfor mannen forsøkte å ta seg over gjerde, men foreløpig skal det ikke være mistanke om noe kriminelt. Politiet har likevel rutinemessig opprettet en sak.

– Det kan tenkes at han har hoppet fra et høyere nivå og blitt hengende fast i porten. Mest sannsynlig er det under et forsøk på å klatre over at det har gått galt, sier Hjulstad til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere