RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann drept med hammer


TRAGEDIE: Det var kvinnen selv som ringte politiet og informerte om hendelsen.
TRAGEDIE: Det var kvinnen selv som ringte politiet og informerte om hendelsen. Foto: FOTO: Anita Bakk Henriksen
En mann er blitt drept med hammer på Lofsrud. En kvinne er pågrepet.

LOFSRUD: - En kvinne har slått en mann i hodet med en hammer så han døde, sier innsatsleder Grethe Løland til dittOslo.no.

Løland forteller også at det skal bo barn i huset i Brunas vei på Lofsrud, der mannen er funnet drept.

- Det bor barn i huset. De var ikke hjemme da det skjedde og vi har heller ikke lokalisert dem foreløpig. Jeg vil presisere at vi nå konsentrerer oss om situasjonen vi har, med et drap, og vi mistenker ikke at det skal ha skjedd noe med barna, sier Løland.

I følge politiet skal det ikke ha vært vitner til hendelsen, og det skal foreløpig ikke ha vært naboer som har sett eller hørt noe mistenkelig.

Kvinnen, som selv ringte politiet for å varsle om hendelsen, har innrømmet at hun slo mannen i hodet med en hammer, så han døde.

- Vi vet foreløpig ikke noe om relasjonen mellom de to og vi vet heller ikke noe om motiv, sier Løland, som ikke ønsker å bekrefte om offeret eller den pågrepne bor i huset, der mannen ble funnet.

Fant blodig hammer

Politiet forteller at offeret skal ha hatt skader i hodet, som samsvarer med kvinnens forklaring om at hun drepte mannen med en hammer.

- Offeret har skader i hodet som tyder på dette og det er funnet en blodig hammer på stedet, sier operasjonsleder Olaf Erdal ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Innssatsleder Grethe Løland i oslopolitiet forteller til VG Nett på stedet at kvinnen befant seg i det aktuell huset da politiet kom.

- Hun var på stedet da politi og ambulanse kom. Politiet tok seg inn i leiligheten og fant en mann død. Kvinnen var helt rolig og ble kjørt til politihuset på Grønland for å bli avhørt, sier Løland.

- Et stille nabolag

Osmand Ghader bor også i nabolaget i Brunas vei, og blir sjokkert når dittOslos journalist forteller ham om drapet. Han sier han kjenner dem som bor i huset.

- Det er utrolig trist når man får vite slikt, dette er et godt og stille nabolag hvor alle er venner, sier Ghader til dittOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere