*Nettavisen* Nyheter.

Mann drept på Majorstuen

  Foto: Illustrasjonsfoto

En mann i femtiårene er siktet etter at politiet fant en død person i en leilighet mandag kveld. De to skal være brødre.

OSLO (NTB): En mann er siktet for forsettlig drap etter at en død mann ble funnet i en leilighet på Majorstuen i Oslo mandag, opplyser politiet.

Oslo-politiet forteller i en pressemelding at de mandag kl. 21.12 mottok melding om funn av en død mann i en leilighet på Majorstua i Oslo.

LES OGSÅ: – Bedre lys ville ha forhindret voldtekter i Slottsparken

Vil ikke si dødsårsak

Den siktede mannen, som er i midten av 50-årene, ble opprinnelig kalt inn som vitne i saken.

Da politiet kom til stedet ble det ut fra omstendighetene konstatert at dette trolig var et drap. Status for mannen ble etterhvert endret fra vitne til siktet. Mannen som er drept skal være i begynnelsen av 50-årene, og skal være lillebroren til den siktede. Politiet har i dag varslet de pårørende.

- Av hensyn til etterforskningen og at den er i en tidlig fase ønsker vi ikke å gå ut med detaljer fra åstedet, dødsårsak eller avhør, sier politiet i en pressemelding tirsdag kveld.

LES OGSÅ: – Gutta tør ikke å teste seg for klamydia

Nekter straffskyld

Siktedes forsvarer, Gøran Møller Christiansen, bekrefter at siktede og offeret er brødre, men ønsker ikke å gå nærmere inn på hva klienten har forklart eller omstendighetene rundt dødsfallet.

– Jeg kan bekrefte at de to var brødre. Min oppgave nå er å passe på at siktede får ivaretatt sine rettigheter han etter loven har krav på. Hans standpunkt er fortsatt at han ikke erkjenner straffskyld, sier Gøran Møller Christiansen til NTB.

Både avdøde og siktede er norsk statsborgere.

Avdøde skal ha blitt obdusert i dag, og en foreløpig obduksjonsrapport ventes i løpet av kvelden.

Det pågår nå både teknisk og taktisk etterforskning.

LES OGSÅ:

Gutt banket opp ved Munchmuseet

«Viktigere enn politisk farge er det at Oslo nå tas på alvor»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag