RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var i dette parkeringshuset mannen ble funnet død i bilen.
Det var i dette parkeringshuset mannen ble funnet død i bilen. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Mann funnet død i garasje

Politiet etterforsker det de betegner som et mistenkelig dødsfall, etter at en mann ble funnet livløs i et parkeringsanlegg natt til tirsdag.

TØYENBEKKEN: – Vi har ikke fastslått identiteten hundre prosent sikkert, men vi har grunn til å tro at avdøde er en norsk-vietnameser, bosatt i Oslo, sier seksjonssjef Grete Lien Metild ved seksjon for vold og seksualforbrytelser, på en pressekonferanse tirsdag.

En person ble funnet livløs i et garasjeanlegg natt til tirsdag, og ble kort tid etter konstatert død på sykehuset. Politiet bekrefter på pressekonferansen at de etterforsker saken som et drap.

– Omstendighetene på stedet gjør at politiet etterforsker det som et drap, forteller Metlid.

Funnet i en bil

Mannen skal ha blitt funnet i en bil inne i garasjeanlegget i Smalgangen på Grønland. Politiet fikk melding om mannen fra en forbipasserende.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om hvordan de tror mannen skal ha blitt drept, men har altså iverksatt full drapsetterforskning.

– Vi er i gang med avhør, men gjerningspersonen er ukjent, sier Metlid.

Mye politi

Det var klokka 00.07 at politiet fikk melding om at en mann lå livløs i et garasjeanlegg på Grønland.

– Mannen ble sendt til sykehus der han ble erklært død, opplyser operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Han opplyser at politiet kaller dette et mistenkelig dødsfall, men ville ved 04-tiden natt til tirsdag ikke gå i detaljer eller si noe om hvorfor politiet mener dødsfallet var mistenkelig.

– Vi etterforsker nå saken, sier Ullsand.

Vitner på stedet opplyser til TV 2 at det det var stort politioppbud rundt garasjeanlegget da personen ble funnet.

Ingen sammenheng med imam-angrep

Funnet av den livløse mannen ble gjort kort tid etter at en imam ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt angrepet på Grønland like ved, men politiet opplyser til TV 2 at man ikke mistenker noen sammenheng mellom de to sakene.

– Det er ingenting som tyder på at det er noen sammenheng mellom disse to hendelsene, sier Grete Lien Metild ved seksjon for vold og seksualforbrytelser i en pressemelding.

Politiet ønsker nå tips i saken, og ber personer som har vært i området i perioden 22.30 - 01 ta kontakt på telefon 02800.

Har du tips i saken? Kontakt oss på vår tipstelefon 950 40 830

 

ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Imam angrepet med øks

Kvinnene ble dratt ned i bakken og ranet

Sexsalget blant menn blomstrer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere