*Nettavisen* Nyheter.

Mann gjenglemt i butikk

 

SENTRUM: Fredag ettermiddag fikk politiet melding om en mann som var innelåst i en bakgård i Storgata. Mannen hadde gått rundt i bakgården og sett seg om i ulike bruktforretninger. Mens han holdt på med dette, gikk den siste ansatte hjem og låste porten etter seg. Securitas hadde nøkkel og etter halvannen time var mannen igjen "ute i det fri".

Kostbar sniking

SENRUM VEST: Det ble en kostbar affære for en billist som snek i køen på E18 vestover fra sentrum fradag ettermiddag. Han passerte køen mens han selv kjørte sin varebil i kollektivfeltet. En politimotorsykkel observerte kjøringen og bilen ble stanset ved Vækerø. Føreren hadde ikke med førerkortet og fikk gebyr for dette. Han ble i tillegg anmeldt for kjøring i kollektivfeltet, samt å ha satt på ulovlig "solfilm" på sidevinduene foran. Det viste seg også at bilen var begjært avregistert, siden den var solgt, men ikke omregistrert. Fører fikk lov til å kjøre bilen til sitt arbeidssted hvor skiltene ble skrudd av.

Tyv skulle uttransporteres

GRENSEVEIEN: Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om en butikktyv i en forretning i Grenseveien. Ved sjekk i registre viste det seg at tyven ikke hadde lovlig opphold og var vedtatt uttransportert. Den mannlige tyven ble kjørt Sentralarresten. Politiets utlendingsenhet vil besørge transporten ut av Norge.

Aggressiv bøtelagt

SENTRUM: Rett før klokken 20.00 lørdag kveld fikk politiet melding om en svært aggressiv mann som angrep forbipasserende i Brugata. Blant ofrene ble en eldre herre slått i hodet og fratatt en handlepose. Politiet var raskt på stedet og anholdt mistenkte. Han ble deretter innbrakt til Sentralarresten hvor han vil bli bøtelagt for å ha forstyrret den alminnelige ro og orden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag