RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Arkivfoto

Mann i 30-årene meldt savnet

Store politistyrker lette etter mannen på mandag. Tirsdag utsettes letingen mens politiet skal ettergå nye opplysninger i saken.

ULLERN: Mandag satte politiet inn store styrker for å lete etter en mann i 30-årene. Mannen ble meldt savnet fra sitt hjem på Ullern lørdag kveld.

Ifølge operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, var det de pårørende som meldte i fra til politiet. Politiet har lett etter ham siden natt til søndag.

LES NYHETER FRA OSLO VEST HER

Både hunder og helikopter deltok i søket.

Utsetter leteaksjonen

Politiets opprinnelige plan var å fortsette søket tirsdag formiddag, men strategien er nå endret og leteaksjonen er utsatt.

Leder for Saknetgruppa i Oslo politidistrikt, Anders Oksvold, sier til dittOslo.no at det er kommet frem opplysninger i saken som han ønsker å ettergå nærmere før de fortsetter leteaksjonen.

– Jeg ønsker å ha litt is i magen i denne saken, sier han.

Frykter ikke noe kriminelt

Politiet har ingen mistanke om at noe kriminelt har skjedd. Når Saknetgruppa nå leter, så leter de etter en person som enten har forsvunnet frivillig eller er død.

– Akkurat nå er det ingen sansynlighet for verken det ene eller det andre. Det er derfor vi nå skal ettergå opplysninger som har dukket opp nærmere.

– Når savnetmeldinger kommer inn i helgen er det gjerne mye frustrasjon og redsel. Men når vi begynner å ettergå opplysninger, snakke med omganskretser og sjekker telefonlogger, så er det kanskje ikke så dystert som først antatt, sier Oksvold.

LES OGSÅ: 700 personer blir meldt savnet i året

Utvidet søket

– Vi har gjort en del undersøkelser i forkant som har ført til leteaksjonen, sa Jøkling til dittOslo.no på mandag.

Flere politimannskaper lette mandag ettermiddag og kveld i området Ullern. Søket ble utvidet til Merradalen, Skøyen og Huseby.

– Vi vurderer utvidelse av søkene fortløpende. Vi vurderer også fortløpende om vi kommer til å be om hjelp fra frivillige, opplyste Jøkling.

Politihelikopteret og politihunder bisto  i søket.

Ber publikum om hjelp

Mandag kveld melder politiet på Twitter at det er Aleksandar Zaharijev som er meldt savnet. Politiet skal foreløpig ikke mistenke at det ligger noe kriminelt bak forsvinningen.

Politiet ønsker tips i saken, og om du har sett Zaharijev eller har opplysninger om han, kan du ringe politiet på telefon 02800.

Savnet

Det er Aleksandar Zaharijev som er meldt savnet. Politiet ønsker tips i saken. Om du har sett han eller har opplysninger om han, ring 02800. Foto: Privat/politiet

ANDRE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Hold deg edru ved bålet

Kan bli togstreik

Bækkelaget banket Larvik

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere