*Nettavisen* Nyheter.

Mann i Festningstunnelen

 

Les hele politiloggen her.

FESTNINGSTUNNELEN: Kl. 22.56 ble det meldt om en mann som gikk i Festningstunnelen. Løpet hvor han gikk var stengt, men mannen hadde ikke noe der å gjøre.

Etter en stund ble mannen observert syklende ut av tunnelen med sykkel og vogn. Det var en arbeidsmann som fulgte vedkommende ut i friluft. Ingen ble skadet.

Stjålne kredittkort brukt i Oslo sentrum

OSLO SENTRUM: Kl. 23.40 kom det melding fra Skippergata om at to damer hadde stjålet lommebøker fra noen menn og deretter overlatt kortene til noen menn som gikk inn på en storkiosk og tappet et eller flere av disse kortene.

Politiet kom til stedet, og en av mennene erkjente at han hadde tatt ut penger på i hvert fall et kort, men at han hadde gitt pengene til en kvinne. Mannen som ble bestjålet fortalte at han hadde gått forbi to damer og kommet i snakk med disse, og mens den ene snakket, tok den andre lommeboken hans.

Politiet vurderte saken på stedet, og pågrep to personer for dette forholdet - en mann på 26 og en mann på 17 år. Fornærmede er en mann på 63 år. Saken er å anse som grovt tyveri fra person på offentlig sted.

Syklist kjørte på bil

OSLO; Kl. 00.26 ble det meldt om en syklist, en 25 år gammel kvinne, som var borte i en bil som befant seg ved Legevakten. Partene ordnet opp med en skademelding i første omgang, men føreren av bilen - en 23 år gammel mann ble sint og mente det hele var syklistens feil. Han vil anmelde henne i ettertid.

Innbruddstyv tatt på fersk gjerning

OSLO: kl. 01.40 ble det meldt om et innbrudd i Osterhaugs gate. Gjerningsmannen hadde kunst et vindu i bakgården og tatt seg inn i det aktuelle huset. Politiet rykket ut og pågrep en 26 år gammel mann for dette forholdet.

Sykkeltyv pågrepet

ENSJØ; Kl. 02.33 i natt pågrep politiet en sykkeltyv som var i besittelse av en sykkel som ble meldt stjålet 18. juni i år. Sykkelen ble transportert inn til Politihuset, og den 31 år gamle sykkeltyven ble med til Sentralarresten.

Stjal bil i Drøbak i natt - pågrepet i Oslo

BISPELOKKET: Kl. 04.12 stoppet politiet en bil på Bispelokket. Det viste seg at denne bilen var stjålet i Drøbak i natt. De to gjerningsmennene var på stedet - en mann på 39 år og en kvinne på 35 år. De ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Bilrute knust i Arendalsgata

SAGENE: Kl. 05.39 ble det meldt om en bil med knust rute i Arendalsgata på Sagene. Eieren av bilen ble varslet da det lå verdisaker i bilen. Han kom og tok hånd om bilen. Ingen er så langt pågrepet for dette forholdet.

Annonsebilag