Mann knivdrept på Bislett

23-åringen som drepte en kamerat og knivskadde en annen i Pilestredet 70 i 2011 vedtok dommen på tvungen psykisk helsevern.

23-åringen som drepte en kamerat og knivskadde en annen i Pilestredet 70 i 2011 vedtok dommen på tvungen psykisk helsevern. Foto: Foto: Svein Gustav Wilhelmsen

En mann ble natt til søndag funnet knivdrept i en leilighet i Pilestredet 70.

BISLETT: Klokken 02.22 gikk drapsalarmen hos politiet natt til søndag. Da politiet og ambulanse kom til stedet, Pilestredet 70, kort tid etter fant de en knivdrept mann.

Politiet har to mistenkte, den ene ble pågrepet og kjørt til sykehus, mens en annen tok seg til Legevakta ved egen hjelp. Vedkommende skal ha blitt kjørt videre til Ullevål sykehus med knivskader.

Åstedet skal bære preg av mye blodsøl, og vitner på stedet forteller at det var smurt blod og skrevet "GUD" med blod på veggen i oppgangen, der drapet skal ha skjedd. Dette bekreftes også av politiet, i følge VG.

Kriminalvakten i oslopolitiet forteller at leiligheten der drapet skjedde er bebodd av tre nordmenn.

- De involverte i denne saken er norske menn i begynnelsen av 20-årene. Avdøde er ikke identifisert så vi kan ikke gå ut med nærmere opplysninger om ham. Vi har en anelse om hvem det er, men det er ikke bekreftet, forteller vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakten, til VG.

Bilder fra stedet viser at det er mye blodsøl i den aktuelle bygården like ved krysset Pilestredet/Sporveisgata ved Fagerborg kirke på Bislett i Oslo.

Drapet natt til søndag blir den femte drapssaken oslopolitiet står overfor på bare én måned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.