*Nettavisen* Nyheter.

Mann knivstukket på kafé

  Foto: Illustrasjonsfoto

En 43 år gammel mann er utenfor livsfare etter å ha blitt stukket med kniv inne på en kafé i Gamlebyen i Oslo lørdag ettermiddag. En 44-åring er pågrepet.

GRØNLAND: Knivstikkingen skjedde inne på en kafé i Åkebergveien 34 på Grønland.

– Klokken 16.14 fikk politiet melding om en slåsskamp inne på en kafé. Politiet kom raskt til stedet og det ble utført livreddende førstehjelp på en person der inne, sier innsatsleder Kristoffer Bang i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Politiet mener far drepte datter (2) på Ellingsrud

Mannen ble brakt til Ullevål sykehus med skader som ble beskrevet som livstruende. Drøyt to timer senere opplyser operasjonssentralen at det 43 år gamle knivofferet er utenfor livsfare, men at skadene er alvorlige.

Politiet har pågrepet en 44 år gammel mann som antas å stå bak, og en kniv er beslaglagt. Ingen andre personer ble skadd i hendelsen.

– Alt tyder på at det er to som er involvert, en som er skadd og en som er pågrepet, ifølge Bang.

Han beskriver de to som ikke etnisk norske menn over 30 år.

– Nå gjennomfører vi avhør og tekniske undersøkelser for å avklare hva som har skjedd og hva som var motivet, sier innsatslederen.

Det var mange folk i området da mannen ble knivstukket. Politiet sperret av området som ligger rett bak Oslo fengsel og undersøkte lørdag ettermiddag åstedet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag