RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet var på plass med flere patruljer etter at en mann ble skutt på Furuset natt til 18. mai.
Politiet var på plass med flere patruljer etter at en mann ble skutt på Furuset natt til 18. mai. Foto: Illustrasjonsfoto: Magne Mellem Enoksen

Mann skutt på Furuset

En mann i 20-årene ble kjørt til sykehus etter en skyteepisode på Furuset natt til fredag.

FURUSET: Politiet fikk melding om skyteepisoden klokken 0123 natt til fredag 18. mai. Skytingen skal ha skjedd i Jerikoveien, like ved Furuset senter.

– En mann er kjørt til sykehus, og han var bevisst da han kom dit, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til dittOslo.no.

Mannen er i 20 årene og var var blitt truffet av flere skudd. Ifølge VG Nett er han alvorlig, men ikke livstruende skadet.

Ingen pågrepet

Klokken 0246 melder politiet på Twitter at det fremdeles jobbes på stedet, med vitner og åstedsundersøkelse. Ingen er foreløpig pågrepet.

– Vi vet ikke så mye mer enn dette akkurat nå, opplyser Tore Solberg.

VG Nett melder at politiet har fått noen beskrivelser av gjerningspersonene av vitner, men bakgrunnen for skytningen er foreløpig ukjent.

Sperret av

Flere politipatruljer voktet området på Furuset natt til fredag. Mellom to blokker innerst i Jerikoveien var et større grøntområde sperret av med sperrebånd.

Tore Solberg bekrefter overfor dittOslo at de mener skytingen har foregått utendørs.

Det skal ha vært en større ansamling mennesker i området der skytingen foregikk, men i natt var det stille og rolig igjen.

Politiet på stedet opplyser til dittOslo.no at heller ikke de har mer informasjon om skyteepisoden for øyeblikket. Klokken 0325 venter de på at åstedsgranskerne skal ankomme, for å finne ut mer om hva som har skjedd.

 

For øvrig er det bare to måneder siden sist politiet rykket ut til en skyteepisode på Furuset. Den gang ble ingen skadet.

 

Mer fra dittOslo:

Se våre 17. mai-bilder!

Mann smuglet 160.000 piller i dekket

Her finner du din favorittpark i Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere