RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann slått i hode med øks

Sist oppdatert:
En mann i 30-årene er pågrepet for drapsforsøk.

Oslo (NTB):

En mann i 30-årene er siktet for legemsbeskadigelse etter at en mann i 50-årene ble slått i hodet med øks på St. Hanshaugen i Oslo sent lørdag kveld.

Den fornærmede er ikke alvorlig skadd, og tilstanden regnes som stabil, opplyser utrykningsleder ved Oslo politidistrikts krimvakt Astrid Breie til NTB søndag.

– Politiet fikk melding klokken 23.14 om at en mann i 50-årene var påført skader med øks. Fornærmede ble kjørt til Ullevål sykehus. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse, sier hun.

Hendelsen skjedde i en bolig i Evald Ryghs gate på St. Hanshaugen. Politiet rykket ut til det de beskrev som «kraftig husbråk/nabobråk».

– Én er blitt slått i hodet med øks, skrev Oslo politidistrikt på Twitter natt til søndag.

Krimvakten ønsker ikke å bekrefte denne opplysningen søndag morgen.

Politiet opplyste videre at de opprettet sak på drapsforsøk. Siktelsen ble senere endret til legemsbeskadigelse ut fra nye opplysninger i saken.

– Både fornærmede og siktede er kjenninger av politiet, sier Breie, som ikke vil kommentere hvorvidt de to tilhører et bestemt miljø.

Den siktede mannen i 30-årene satt søndag formiddag i politiets arrest. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

Begge mennene er norske statsborgere, skriver VG. TV 2 melder at de to mennene skal ha en relasjon til hverandre. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere