Mann slått i hode med øks

En mann i 30-årene er pågrepet for drapsforsøk.

24.05.15 09:20

Oslo (NTB):

En mann i 30-årene er siktet for legemsbeskadigelse etter at en mann i 50-årene ble slått i hodet med øks på St. Hanshaugen i Oslo sent lørdag kveld.

Den fornærmede er ikke alvorlig skadd, og tilstanden regnes som stabil, opplyser utrykningsleder ved Oslo politidistrikts krimvakt Astrid Breie til NTB søndag.

– Politiet fikk melding klokken 23.14 om at en mann i 50-årene var påført skader med øks. Fornærmede ble kjørt til Ullevål sykehus. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse, sier hun.

Hendelsen skjedde i en bolig i Evald Ryghs gate på St. Hanshaugen. Politiet rykket ut til det de beskrev som «kraftig husbråk/nabobråk».

– Én er blitt slått i hodet med øks, skrev Oslo politidistrikt på Twitter natt til søndag.

Krimvakten ønsker ikke å bekrefte denne opplysningen søndag morgen.

Politiet opplyste videre at de opprettet sak på drapsforsøk. Siktelsen ble senere endret til legemsbeskadigelse ut fra nye opplysninger i saken.

– Både fornærmede og siktede er kjenninger av politiet, sier Breie, som ikke vil kommentere hvorvidt de to tilhører et bestemt miljø.

Den siktede mannen i 30-årene satt søndag formiddag i politiets arrest. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

Begge mennene er norske statsborgere, skriver VG. TV 2 melder at de to mennene skal ha en relasjon til hverandre. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.