*Nettavisen* Nyheter.

Mann trakk pistol da han ikke fikk bli med kvinne hjem

Blålysetatene har hatt en travel helg. Her er noen av hendelsene i Oslo i helgen.

OSLO: Her kan du lese hva politiet har twitret om i helgen, og hva Brann- og redningsetaten har meldt om i sin logg.

Fredag - Livløs person i Akerselva

Ullevål: To personer ble fredag pågrepet for forsøk på ran og legemsfornærmelse av taxisjåfør i Nedre Ullevål.

Grünerløkka: Livløs person reddet opp fra Akerselva ved Nedre Vaskegang. Hjerte- lungeredning ble utført og vedkomne kjørt i live til Legevakta.

Stovner: Politiet lette etter 8-10 gutter som gjør skadeverk på biler i Stovnerbakken.

Natt til lørdag - Måtte plukkes opp ved Nesoddfergen

Munkedamsveien: Politiet måtte ta hånd om to overstadig berusede jenter på 17 år. Begge ble kjørt hjem og foreldre er varslet.

Sentrum: Politiet ble varslet om at en mann hadde falt i vannet ved Aker brygge. Redningsetatene rykket ut og plukket ham opp ved fergeleiet til Nesoddbåten.

Lørdag - Bil tok fyr under kjøring

Oppsal: Klokken 8.15 fikk politiet melding om brann i Oppsalveien. En person og to katter mistet livet, og 25 personer evakuert.

Hellerud: Lørdag ettermiddag kom det inn melding om at det hadde begynt å brenne i en bil under kjøring i Hellerudveien ved Trasop skole. Bilen var overtent da politi og brannvesenet ankom, men sjåføren hadde kommet seg ut av bilen. Brannen ble raskt slukket, men trafikken måtte en periode dirigeres manuelt på stedet.

Sentrum: En mann ble lørdag ettermiddag pågrepet for innbrudd i en bil som stod parkert i Paleet p-hus nederst i Prinsensgate, og han ble kjørt til arresten.

Sandaker: En mann ble pågrepet, mistenkt for å ha tent på, etter et branntilløp i en oppgang i Sandakerveien. Branntilløpet foråsaket kun minimale skader.

Grünerløkka: Politet fant igjen en bil som unndro seg kontroll ved Akersbakken lørdag kveld. Bilføreren ble mistenkt for å være påvirket og hadde ikke gyldig førerkort. Dermed måtte han tilbringe kvelden i arresten.

Bredtvedt: Det smeller ved Bredtvedt kirke. Men der er bare fyrverkeri. "Kirkens nyttårsdag" melder politiet.

Slemdal: En fakkelboks veltet og forårsaket ubetydelig gressbrann lørdag kveld.

Natt til søndag - Truende mann fikk ikke bli med hjem

Sinsen: En person ble kastet ut fra en Jeep Cherokee på Ring 3 ved Sinsen. Bilen kom tilbake og tok med mannen inn i bilen igjen. Mannen ble utsatt for vold, melder politet.

Brattlikollen: Det smeller igjen. Flere meldinger om kraftige smell i området Brattlikollen/Bekkelaget. Politiet gjorde nærmere undersøkelser.

Sentrum: En mann ble fraranet lommebok og mobiltelefon ved Kirkeristen. Tre gjerningsmenn etterlyst, alle iført hettegensere, den ene med rød lue.

Sentrum: En mann ville bli med kvinne hjem fra Jernbanetorget. Da kvinnen avslo tilbudet, viste mannen frem en pistol. Kvinnen kom seg likevel hjem ved hjelp av buss.

Grefsen: En kraftig tørrkokt kjele fører til at brannvesenet må rykke ut. Sju personer ble evakuert, og en måtte sendes til legevakta.

Tøyen: Politiet mottar i 5-tiden mange meldinger om skudd/smell i området rundt Tøyen. Politiet rykket ut, men etter flere runder i området, ble verken åsted eller skadet funnet.

Majorstuen: En person ble stukket i overkroppen med kniv i Neuberggata. Mannen ble kjørt Ullevål til Ullevål sykehus, men ble ikke livstruende skadet. En mann er etterlyst.

Grønland: En kvinne som låste seg inn i leiligheten sin ble antastet og befølt av en ukjent mann. Hjelp kom kvinnen til unsetning, og mannen ble skremt vekk.

Oslo: Brann- og redningsetaten har i nattt i alt rykket ut på tre automatiske alarmer, to innlåsinger og to brannhindrende tiltak i løpet av nattten. De har i tillegg hatt biler i gatene som har patruljert i forbindelse med "aksjon trygg by"

LES OGSÅ: Pågrep blotter

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.