RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mannen med silkeføttene

Med to praktscoringer bidro for alvor Tom Erik Breive til at Skeid laget fotballfest i kveldens hjemmekamp.

Bislett: Dette var deilig. Det er egentlig lenge siden jeg har scoret mål, så det var godt å få to så gode treff, sier 27-åringen til Østkantavisa.
Det første perlemålet kom etter bare 13 minutter, da Skeid fikk frispark i god posisjon. Breive tok fart og satte ballen pent i vinkelen. Det var samtidig starten for en voldsom Skeid-offensiv som resulterte i hele tre scoringer. To minutter senere presset Skeid gjestene til å gjøre et selvmål, før Kim Larsen ordnet 3-0 ytterligere tre minutter senere igjen.

Imponert trener

2. omgang var bare tre minutter gammel da Breive smelte til på nytt. Med venstrebeinet knallet han ballen pent inn i hjørnet.
Jeg skyter egentlig godt med begge beina, gliser tomålsscoreren.
Skeid-trener Anders Jacobsen var heller ikke overrasket over at nettopp Breive vartet opp med to utsøkte scoringer.
Nei, jeg vet han kan skyte. Og det var to flotte mål, fastslår han.

Viktig periode

Jacobsen var meget fornøyd med spillet i store deler av kampen.
Den første halvtimen i begge omganger var meget bra, og spesielt det første kvarteret av 2. omgangen var glitrende. Vi presterte mye bra offensivt i dag, sier treneren som valgte å gå til verks i en meget offensiv 4-3-3-oppstilling.
Skeid-treneren håper nå Skeid kan plukke godt med poeng framover.
Vi har lagt opp til at vi skal treffe formen i juni, og nå har vi trent veldig godt i tre uker. Nå kommer det viktige kamper for oss der vi har mulighet til å plukke mange poeng, så jeg er glad for at vi fikk litt selvtillit inn i laget med denne seieren, sier Anders Jacobsen.
PS!
Skeid ligger fortsatt tredje sist på tabellen, men opp til trygg plass er det ikke mer enn ett poeng. Neste søndag møter Oslo-laget Løv-Ham borte, før Sogndal gjester Bislett helga deretter igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere