RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mannen med skjegget vant


SKJEGGMAN: Skjegg-man, alias Knut Mohrsen, vant årets Nordberg skoletalentiade torsdag 8. mars.
SKJEGGMAN: Skjegg-man, alias Knut Mohrsen, vant årets Nordberg skoletalentiade torsdag 8. mars. Foto: FOTO: NORDBERG SKOLE
For andre året på rad arrangerer Nordberg ungdomsskole egen talentiade – og i år vant «Skjegg-man».

NORDBERG: Hele 17 artister var med i årets skoletalentiade. Og Skjegg-man, eller Knut Mohrsen (16), gikk helt til topps med sang og elektrisk gitar, i en miks av Canon Rock av Jerry C Pokemansangen og Crazy Train med Ossi Osbourne.– Jeg blir jo litt nervøs når jeg skal opptre, men veldig gøy å vinne da, sier Skjegg-man, og som ellers spiller i ikke mindre enn to band, blant annet «Taliband».

Knut, alias Skjegg-man, er fast bestemt på å satse på musikken fremover, og søker på videregående med musikklinje til høsten.

Men hvorfor «Skjegg-man»?

– Tja, jeg er jo den eneste på trinnet med skjegg!

Fabelaktig!

Og fra dommerpanelet/juryen og Tor Dahl sies følgende:

– Dommerpanelet var innstilt på Knut Mohrsen på førsteplass etter to fabelaktige nummere, hvor publikum ropte "mere, mere". Det var med veldig mange talentfulle og flinke deltakere, som alle fortjente en pall plass på sitt område. Men det er en ny sjanse neste år!

Eruption

Jonas Viken (13) kom på andre plass med sin versjon av Eddie van Halens «Eruption» – på elektrisk gitar.

– Veldig moro, jeg hadde ikke forventet en så god plassering. Og det var jo mange flinke med, sier Jonas som også satser på musikken fremover.

– Jeg er ikke med i noe band nå, så hvis noen trenger en gitarist er det bare å ta kontakt, sier Jonas.

Innspilling på Trikkehallen

Premiene var gavekort på Storo. Kanskje ikke overraskende vurderer gutta å «kjøpe musikk» for pengene. Vinneren – Skjegg-man – får også muligheten til å spille inn egen musikk i studio på Trikkehallen.

Talentiaden er etter initiativ fra skolens elevråd, og et samarbeid med Glasshuset på Kringsjå. Juryen besto av fem personer – en fra hvert klassetrinn pluss to eksterne som ikke går på skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere