RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maratonuke for dramaklasse

Med to ulike oppsetninger og ni forestillinger ble det en lang og hektisk uke for førsteklassingene på dramalinjen på Manglerud.

MANGLERUD: Elevene i første klasse på dramalinjen på Manglerud videregående skole hadde det hektisk forrige uke. To ulike stykker ble vist i til sammen ni forestillinger.
En del av klassen satte opp "Ali Baba & Los Bandittos". En moderne versjon av "Ali Baba og de førti røverne" fra 1001 natt. Dramaelevene på Manglerud har også hentet litt inspirasjon fra MC-gjengen Bandidos.
Premieren gikk for fullsatt sal med foreldre, venner, andre klasser. Dramaklassen har stor spennvidde og favner et stort spekter av ulike karakterer. Henrik Fladseth var spesielt morsom som den aggressive finsktalende røveren Harry. Klassen behersker flere sjangrer og var i forestillingen innom rent teater, dans og sang.

Det er fortærende at når vi endelig er kvitt barnesykdommene her på Manglerud så skal vi nedlegges og flyttes til Søndre Nordstrand. Vi har et kjempebra miljø og er viktige for nærmiljøet, sier dramalærer Dagmara Lauritzen.

En annen del av dramaklassen satte opp "Snehvit og de syv dvergen" i en ny og spennende versjon. Oppsetningen inkluderte tegneseriemime og teater. Elver og lærere var svært fornøyd med oppsetningene.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere