RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NYVALGT: Bjørndal-jenta Maria Elizabet Cecilia Aspen skal få opp medlemstallene i Juvente.
NYVALGT: Bjørndal-jenta Maria Elizabet Cecilia Aspen skal få opp medlemstallene i Juvente. Foto: Foto: Juvente

Maria er ny leder for Juvente

Bjørndal-jenta Maria Elizabet Aspen er valgt til ny leder i avholdsorganisasjonen Juvente.

BJØRNDAL: Under Juventes landsmøte, som ble avholdt på Hadeland folkehøyskole 15. og 16. juli, ble Maria Elizabet Aspen fra Bjørndal valgt som ny leder. Hun overtar etter Kristoffer Holm.

– Jeg er selvsagt kjempeglad for den tilliten jeg har fått! Etter over ti år som aktivt medlem er det veldig gøy å få lov til å lede organisasjonen. Jeg gleder meg til å ta fatt på den oppgaven! sier den nyvalgte lederen.

Les også: 24 butikker i Oslo selger øl til mindreårige

Juvente har rett over 700 medlemmer under 26 år, og medlemstallet har sunket de siste årene.

Maria innrømmer at Juvente står overfor store utfordringer det kommende året, men er klar til å ta i et tak sammen med resten av organisasjonen.

– Juvente har en stor utfordring når det gjelder medlemstall, men hvis alle som bryr seg om Juvente gjør en innsats for å få større fart i vervingen, løser det seg, sier hun.

Maria Elizabet Aspen er oppvokst på Bjørndal, men har de siste årene studert jus på Universitetet i Bergen. Hun har lang fartstid fra organisasjonen, og særlig har det tidligere prosjektet Fristil vært viktig for henne. Hun har jobbet i administrasjonen som Fristil-sekretær og hun har sittet i Juventes landsstyre i flere perioder tidligere, blant annet som økonomileder.

Les også: Nei til røyk og snus på Norway Cup

Med seg i styret får hun Knut Aron Fludal som nestleder. Styremedlemmer er Øyvind Kind Robertsen, Olaug Hauge Norheim, Stig Johan Berggren, Oda Siggerud og Gjertrud Fludal. Varamedlemmer er Cathrine Michelle Hansen, Frida Nikoline Solsdatter Hoff og Vilde Solemdal.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere