RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maria Mena og Datarock til Miniøya

Når barnemusikkfestivalen «Miniøya» går av stabelen 28. og 29. mai, får publikum oppleve storheter som Maria Mena og Datarock på scenen.

TØYEN: Om tre måneder braker det løs med dance, funk og headbanging i Tøyenparken.

– Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby Miniøya-publikummet to nye fantastiske konsertopplevelser siste helgen i mai. Maria Mena vil gi oss vakker popmusikk, mens vi regner med at ingen vil sitte stille når Datarock byr opp til dans og rockefest, sier Linn Catrine Lunder, festivalsjef for Miniøya.

LES OGSÅ: Ny fest i Tøyenparken

– Barn er tøffest å overbevise

Vokalist Fredrik Saroea og resten av Datarock lover å gi alt på Minøya.

– Datarock-publikummet ser ut til å bli yngre for hvert år som går, så nå hopper vi på en måte bare frem i tid på Miniøya. Barn er den absolutt tøffeste gjengen å overbevise, så det er klart vi er nervøse. Men det vi kan love er at vi skal gjøre vårt aller beste, og krysser fingrene for at det blir like god stemning på Miniøya som det var på Øyafestivalen i 2009, sier Saroea.

Grand Prix-vinneren kommer også

Arrangørene av Miniøya mener at store festivalopplevelser ikke lenger bare skal være forbeholdt de voksne, og satser derfor stort på å tiltrekke seg kjente artister.

I tillegg til Datarock og Maria Mena står blant annet Stella Mwangi, Ost & Kjex, Phaedra og Dyreparken i Kristiansand på plakaten.

Billettene er nå lagt ut for salg og de første 300 billettene selges med 30 prosent rabatt. Nytt av året er også familierabatt på billetter.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere