RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra venstre; Celine, Gjermund og Ingvill. Foto: Privat
(TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE)
Fra venstre; Celine, Gjermund og Ingvill. Foto: Privat (TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE FLERE)

Marihønene 4H på telttur

Maridalen 4H har vært på telttur i Nordmarka.

Fredag 28. mai dro ni forventningsfulle medlemmer i Marihønene 4H på overnattingstur. Vi startet turen ved Skar i Maridalen, og gikk i samlet tropp til Øyungen i Nordmarka. Etter ca. 1 times gange og litt leiting etter en fin leirplass, var vi klare til å slå opp teltene og tenne leirbålet.

Da teltene var på plass, skulle den verste sulten stilles, så vi satte oss rundt leirbålet og varmet pølser, og stekte pinnebrød. Da alle var gode og mette, var det tid for bading for de tøffeste. Etterpå var det flere av barna som ville prøve fiskelykken, men uten at det ble napp. Det satte imidlertid ingen demper på stemningen . Utover kvelden hadde klubbrådgiverne noen oppgaver på lur. Barna ble delt i tre lag, og alle lagene fikk fem oppgaver. Oppgavene var lagt opp slik at barna fikk bruk for både kreative og praktiske evner. Dette var meget populært, ikke minst da gruppene skulle fremføre besvarelsene for de andre gruppene. Kvelden ble avsluttet med gåter og spøkelseshistorier rundt leirbålet. Ved midnatt var klubbrådgiverne veldig slitne og måtte be alle om å legge seg i soveposene.

Lørdag morgen var førstemann oppe kl. 07.00. Etter hvert ble det mer liv i leiren og klokken 09.00 var alle våkne. Den medbrakte frokosten ble inntatt rundt leirbålet. Etter bading og lek var det tid for pakking og hjemtur. Da vi skiltes på Skar kl. 12.00 var alle enige om at det hadde vært en flott tur som gjerne kan gjentas.

Inge Lehmann
Klubbrådgiver

 LES MER OM 4H:
– Fisken har skjønt det
Hvem kom fra skogen?
Ta en potet!
Klar, ferdig..!
- Fisken, finner du hullet?
Ekte økologisk matglede
Starter 4H i Groruddalen
4H-barna prøvde fiskelykken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere