RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mario vs Sonic


Mario & Sonic at the Olympic Games.
Mario & Sonic at the Olympic Games.
Mario og Sonic samarbeider for aller første gang i Mario & Sonic at the Olympic Games.

GAMER.NO: Neste års sommer-OL kommer stadig nærmere. For den som ikke kan vente har SEGA gitt ut Mario & Sonic at the Olympic Games til Wii. Dette er en samling minispill med utspring fra forskjellige olympiske øvelser. Du kan styre både Mario og Sonic, samt en rekke andre figurer fra de to spill-legendenes mange titler. Det beste er likevel har du kan sende din egenskapte Mii ut for å prestere i over 20 ulike konkurransegrener det er hysterisk morsomt å se en miniutgave av seg selv i tettsittende kondomdrakt.

Flere av øvelsene er både underholdende og lettfattelige. De gir en utfordring uten å være overkompliserte, og passer perfekt for både voksne og barn. Dessverre er alt for mange øvelser i overkant avanserte, med knotete kontroller som gir erfarne spillere det klare favorittstempelet. Grafisk er Mario & Sonic at the Olympic Games helt kurant, med lekne animasjoner og sterke farger. Lydbildet er relativt anonymt, men når konkurranseinstinktet setter inn enser du ikke den halvgreie musikken og de få miljølydene.

Mario & Sonic er et herlig spill når man nyter det sammen med andre. Ingenting føles bedre enn å knuse kompisene dine på 100 meteren i festlige lag. Uheldigvis er ikke alle øvelsene like interessante, spesielt om du spiller alene. Olympiere i alle aldri bør likevel gi dette spillet en sjanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere