RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marit Røe (28) gjør comeback i Njård


SKAL VOKTE BURET: Marit Røe skal igjen vokte målet til Njård. Mandag signerte hun for to år i moderklubben, og erstatter Andrea Thorsland som drar hjem til Kristiansand.
SKAL VOKTE BURET: Marit Røe skal igjen vokte målet til Njård. Mandag signerte hun for to år i moderklubben, og erstatter Andrea Thorsland som drar hjem til Kristiansand. Foto: Foto: Andreas Lindbæk
Håndballkeeper Marit Røe blir Henrik Wilhelmsens første signering i Njård.

ULLEVÅL: Keeperen, som trappet ned foran denne sesongen, gleder seg til å gjenforenes med Njårds nye trener Henrik Wilhelmsen.

– Jeg har vært litt lei håndball, men nå er motivasjonen tilbake. Nå gleder jeg meg til å spille håndball for Njård igjen, sier Marit Røe, som mandag signerte for to år i moderklubben.

En av de beste i 1. divisjon

Henrik Wilhelmsen trente keeperen da han var trener i klubben i sin første periode. Han tok også med seg Marit Røe til Bækkelaget, hvor hun spilte i 1,5 år.

Wilhelmsen er strålende fornøyd med at målvakten gjør comeback neste sesong.

– Marit er tvers gjennom en kjempejente. Hun er veldig seriøs og kommer til å bli en av 1. divisjons beste keepere. Målet vårt er å rykke opp til eliteserien i løpet av to år, og Marit er en som er god nok for det nivået, sier Henrik Wilhelmsen.

– Hun er også en lokal jente, noe som er helt suverent.

LES OGSÅ: Wilhelmsen vil ha Njård ut i Europa i 2020

Mer tid til trening

Marit Røe trappet ned håndballen på grunn av en hektisk jobbhverdag som turnussykepleier på Ullevål sykehus. Nå har hun sagt opp jobben og får mer tid til trening.

– Det var vanskelig å kombinere jobb og håndball, sier Røe.

Wilhelmsen tror ikke at keeperens pause fra håndballen er negativt.

– Hun var en av de beste keeperne i 1.div forrige sesong, og da jobbet hun som sykepleier. Nå får hun mer tid til trening og kommer til å ta nye steg, sier den kommende Njård-treneren.

LES OGSÅ: Sedjak: – Trenerbyttet setter sine spor

Marit Røe blir den første signeringen, men Henrik Wilhelmsen har også planer om å hente flere spillere, uten han vil røpe navn eller posisjoner.

– Størsteparten av dagens stall er veldig motiverte på å være med videre og stor tro på visjonen vår. De skal være stammen i laget videre, men det kommer nok noen nye til, sier Wilhelmsen.

PS: Nåværende keeper Andrea Thorsland vender hjem til Kristiansand. Les hva Thorsland sa til dittOslo.no før denne sesongen.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere