*Nettavisen* Nyheter.

Marked igjen på Haugenstua torg

Markedene på Haugenstua Torg er blitt et hyggelig treffpunkt for mange. Foto: arkivfoto

21.mai går startskuddet for en ny sesong med markeder på Haugenstua Torg.

Haugenstua:Det er klart for musikk, trommekurs og bodsalg fra klokken 12.00 – 17.00. Har du noe du vil selge eller vil du bidra med et kulturinnslag, så oppfordres du til å ta kontakt med Nærmiljøsenteret.

Tredje år på rad

– Nå har du igjen mulighet til å gjøre gode kupp, og nyte den gode stemningen på markedet på Haugenstua Torg. For tredje året på rad arrangeres det nå markeder på Haugenstua Torg i regi av Bydel Stovner og Groruddalssatsingens Områdeløft på Haugenstua, sier Birgitte Tørnby.

– Responsen på fjorårets markeder har vært svært positiv, og vi gleder oss til å gå i gang med årets markedsdager, sier informasjonsmedarbeider Birgitte Tørnby.

Trubadur og trommekurs

På markedet den 21.mai blir det blant annet underholdning av trubadur Kjell Oppegård og afrikansk trommekurs for barn og voksne.

– Vi ønsker oss også flere kulturinnslag fra lokale aktører til markedsdagene. Går du med en artistdrøm i magen, kan markedet på Haugenstua være en fin arena å vise seg frem på, fortsetter Tørnby.

Har du noe du vil selge?

– Vi vil svært gjerne ha flere selgere til torgdagene. Man kan selge nytt, brukt, antikt, bøker, klær og kunsthåndverk. Har du noe du vil selge ta kontakt med Kalora AS, 93 85 17 81 eller se www.markedsutleie.no for leie av bodplass.

Møteplass for alle

Markedene på Haugenstua Torg arrangeres som et ledd i Groruddalssatsingen Områdeløft på Haugenstua, og målet er å skape en trivelig møteplass som er åpen for hele befolkningen.

– I år vil det være markeder på følgende datoer: 21.mai, 25. juni, 30. juli, 3. september og 1. oktober, avslutter Birgitte Tørnby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.