RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marked og moro på Sæter


Knerten: Knerten var det største trekkplasteret på Sæter. Hvor enn han gikk fulgte et barnefølge etter.
Knerten: Knerten var det største trekkplasteret på Sæter. Hvor enn han gikk fulgte et barnefølge etter. Foto: FOTO: EMIL FLATØ
Markedsdagen på Sæter gikk av stabelen sist helg med stort oppmøte og vekslende sol.

SÆTER: – Jeg vil hilse på Knerten, var det mange ivrige barn som ropte i den vrimlende folkemengden som hadde møtt opp på Sæter sist lørdag.

De hadde møtt opp for å være med på markedsdag, og butikkene i området sørget for at både store og små kunne more seg med mer enn bare Anne-Cath. Vestly-figurer den dagen.

Aller først ble arrangementet imidlertid åpnet med flott korpsspill fra Nordstrand Musikkorps, og en imponerende turnoppvisning med ekstraparti jenter fra Nordstrand turnforening, som bød på momenter fra konkurranseøvelsene sine.

I tillegg til at nærbutikkene hadde stands med salgsvarer og lignende, var det popcornmaskin, en klovn som lagde ballongfigurer og et minitog å finne på Sæter.

Charlotte Bjønnes, som er daglig leder på Egon Restaurant, syntes arrangementet gikk veldig bra. Restauranten delte ut pizza til sultne barn.

– Det har vært veldig fint oppmøte, vi hadde kø over hele plassen, sa hun fornøyd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere