RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mars


 
 

I starten av denne måneden opplevde elevene på Haugerud skole at et leskur på 400 kvadratmeter klappet sammen. Flere tonn snø på taket av skuret var årsaken. Brannvesenet og politi var raskt på stedet. Ingen ble skadet, men elever fortalte til Lokalavisen at ulykken var skremmende og ekkel.

Bydel Bjerke startet sitt tunge arbeid med å få økonomien på rett kjøl. Hele 42 millioner kroner skulle spares inn i 2009. Inndragelse av stillinger og nedleggelser av både Bjerketreffen, eldresentre og arbeidstreningstiltak sto på forslagslista. Sv-politikerne i bydelen ga finanskrisa skylda.

Linderud senter åpnet en splitter ny etasje i mars. Etasjen var en del av et større oppussingsprosjekt på senteret. 300 millioner kroner kostet oppussingen som startet i 2007 og ble ferdig i 2009. Linderud senter var ikke de eneste med utbyggingsplaner. I mars fikk Ikea grønt lys for sine planer. Det betyr at i 2011 vil senteret og bytte plass med idrettshallen. Flunkende ny og større idrettshall, med et flunkende nytt og større Ikea ved siden av. Lokalavisen viste leserne skisser fra Ikeas nye planer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere