RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin blir møbelkonge


Martin Andresen slutter som VIF-trener etter inneværende sesong.
Martin Andresen slutter som VIF-trener etter inneværende sesong. Foto: Foto: Christian Haksø
Vålerenga-trener Martin Andresen overtar aksjemajoriteten i møbelkjeden Skeidar, som familien har drevet i snart 100 år. Fotballtreneren går også inn i styret.

OSLO: Møbel- og interiørkjeden Skeidar gjennomfører eierskapsendringer som følge av et planlagt generasjonsskifte i det privateide selskapet.

- Familien er enige om å legge forholdene til rette for at neste generasjon nå kan overta eieransvaret i Skeidar. Endringen får ingen konsekvenser for de ansatte eller for driften av Skeidar, som skal fortsette å levere gode handleopplevelser til kundene, sier konsernsjef Erik Moe i Skeidar i en pressemelding.

Med en eierandel på 72,5 prosent er Martin Andresen den største eier av Remus as. Marit Andresen eier, gjennom sitt selskap Tirama Invest as, 22,5 prosent av Remus as, og Morten Andresen eier 5 prosent.

Ovenfor E24 sier styreleder i Birkelunden investeringsselskap, Per Gullik Horgen, at Martin Andresen blir den sterke eier i Skeidar-systemet fremover. Vålerenga-treneren går samtidig inn i styret som styremedlem, og må dermed engasjere seg noe mer i driften av kjeden.

- Men han vil ikke ha noen større rolle enn det, og dagens ledelse fortsetter som før, understreker Horgen ovenfor E24.

- Det er også viktig for oss å understreke at Martin er Vålerenga-trener. Han har en klar avtale med klubben, og skal fortsette med det, legger Horgen til.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere