*Nettavisen* Nyheter.

Martin på Statoil får gratis BI-utdannelse

Martin Myhr Wallin arbeider til daglig på Statoil Storo. Han får nå dekket toårig utdanning i regi av Handelshøyskolen BI. Foto: FOTO: STATOIL

Martin Myhr Wallin (22) er en av ti stasjonsmedarbeidere fra hele landet som er blitt plukket ut til Statoils talentprogram.

OSLO: Han får nå dekket toårig utdanning i regi av Handelshøyskolen BI, skriver det oppdragsbaserte nyhetsbyrået Pressenytt.

Talent

Statoil har siden 2004 årlig plukket ut unge og ambisiøse bensinstasjonsansatte til sitt prestisjefylte talentprogram.

Martin Myhr Wallin jobber til daglig på Statoil Storo.

– Jeg håper talentprogrammet vil gi meg kunnskap og trygghet, slik at jeg blir en god leder, sier han.

Tøff talentkamp

Denne høsten setter Martin seg på skolebenken i Oslo sammen med ni andre stasjonsmedarbeidere.

Opplæringssjef Kristin Ruud forteller at årets kandidater både var gjennom dybdeintervju, gruppeoppgaver og en intensiv speed-date der de måtte selge seg selv på fem minutter.

– Dette blir det 7. året vi går i gang med talentprogrammet, og kampen om de ti plassene blir stadig hardere. Talentene som ble plukket ut i år har virkelig kjempet for plassen, sier hun.

Drømmer om egen stasjon

Martin Myhr Wallin håper talentprogrammet vil inneholde fag og undervisning som gjør at han blir godt rustet til å drive egen stasjon.

– Målet er jo å eie og drive min egen stasjon i fremtiden. Derfor vil jeg gjerne lære mer om økonomi og fag som kan gi meg litt mer kjøtt på beinet i forhold til selve stasjonsdriften, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.