RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mass Effect-utvidelse skuffer stort


TAM EFFEKT: Mass Effect: Pinnacle Ridge lever ikke opp til forventningene.
TAM EFFEKT: Mass Effect: Pinnacle Ridge lever ikke opp til forventningene.
Denne utvidelsen må Bioware lenger ut i rommet med.

SPILLVERKET.NO: Bioware har gjennom mange år opparbeidet seg utrolig stor velvilje blant fans av rollespill. Derfor var det nok mange som følte at Mass Effect hadde blitt neglisjert når det gjaldt å tilby ekstramateriale til spillet.

Bring down the sky gjorde lite for å rette opp i dette, og førsteintrykket av Mass Effect: Pinnacle Station lover heller ikke bra.

Episk skuffelse

Helt fra første stund virker Mass Effect: Pinnacle Station Til et så episk spill som Mass Effect forventer man å få servert noe storslått.

I stedet får vi servert smuler som trolig datt under bordet tidlig i utviklingen av spillet.

Se video av den nye Bioware-produksjonen Dragon Age

Død og sjelløs

Kampfokuset er på ingen måte en fordel for denne pakken, og mangelen på interaksjon gjør det hele ganske så kjedelig. Den nye romstasjonen føles død, sjelløs og rett og slett helt unødvendig.

Kanskje fantes det et snev av potensial i dette konseptet en gang, men det har blitt skutt i filler av dårlige designvalg og en forhastet gjennomføring.

Les også: Bioware frir til konsollspillerne

Forventer mye mer

Bioware hadde med dette spillet også muligheten til å lage et leaderboard hvor alle som spiller Mass Effect kunne konkurrert mot hverandre. Denne pakken bruker tross all en slik poengtavle når du konkurrerer mot NPC'er, men selv denne muligheten har de latt glippe fra seg.

Du får ikke noe nevneverdig snedig utstyr å ta med deg videre, og belønningen som venter helt til slutt er det perfekte punktum for en gjennomført nedlastbar skuffelse.

Etter nesten et halvt år forventer jeg mye mer fra Bioware, og i stedet for å sitte igjen med en ny glød for Mass Effect, føler jeg heller at spillet er et avsluttet kapittel i spillhistorien, og at man er nødt til å vende øynene mot fremtiden og Mass Effect 2.

Her kan du ta en kikk på Mass Effect 2

Les hele anmeldelsen av Mass Effect: Pinnacle Station på Spillverket.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere