RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En pågrepet: Politiet har foreløpig pågrepet en person etter slåsskampen, men vil etterforske saken videre.
En pågrepet: Politiet har foreløpig pågrepet en person etter slåsskampen, men vil etterforske saken videre.

Masseslagsmål på Bøler

Flere politienheter rykket ut da de fikk melding om masseslagsmål ved Bøler T-banestasjon i ettermiddag.

Bøler: Slagsmålet oppsto etter det vi erfarer etter en danseforestilling på Ulsrud videregående. Konflikten skal ha oppstått mellom elever fra Bjørnholt og Hersleb skole ved Bøler T-banestasjon. Da den første politienheten kom var det fortsatt et sted mellom 150 og 200 ungdommer på stedet. To personer er skadet etter slag og spark og kjørt til legevakten. Foreløpig er en person pågrepet. Vi utelukker ikke at flere kan være ansvarlig for å ha påført de to fornærmete skadene, og vil fortsette ytterligere etterforskning, forteller Lasse Alver, operativ uteleder ved Oslo politidistrikt.

Sterkt overdrevet

Rektor ved Ulsrud Videregående skole, Patrick Thomas Stark, var en av de første på stedet og tok seg av en av de skadde; en 15 år gammel gutt. Han mener påstanden om masseslagsmål er sterkt overdrevet.

Det var kun en håndfull ungdommer som var involvert i selve slåssingen. Men fordi en slik konflikt oppstår når over 700 elever er på samme vei hjem fra skolen, er det ikke unormalt at alle strømmer til for å se hva som har skjedd og for å hjelpe med å roe gemyttene. Episoden var udramatisk, men det er utrolig trist at sånt skjer, sier Stark, som understreker at ingen elever fra Ulsrud var verken involvert i slåsskampen, eller blant de skadde.

Så vidt jeg vet dreier dette seg om en langvarig konflikt fra i sommer mellom noen elever fra Bjørnholt og Hersleb skole, forteller Stark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere