*Nettavisen* Nyheter.

Masseslagsmål på treningskampen

Alle spillerne ble sendt i garderoben og en tilskuer skal ha fått hjernerystelse etter en treningskamp mellom 15-åringene til Furuset og Lillestrøm/Skedsmo.

Lillestrøm: Alt skal ha gått rolig for seg i treningskampen onsdag 20. desember. Helt fram til den 3. periode. En bemerkning fra tribunen fikk begeret til å renne over for en 15 år gamle LSI spiler. En Furuset-forelder fra tribunen skal ha ropet "jævla homo" etter ham. Spilleren reagerte med først skal ha forsøkt å kaste kølla på tribunen, så kom hansken og deretter hjelmen, skriver Romerikes Blad. Det var hjelmen som traff tilskueren fra Furuset-leiren. Tumultene som utviklet seg i ettertid ble så uoversiktlige, at de tre dommerne rev og slet i spillere for å unngå harde sammenstøt. Til slutt måtte hele kampen avblåses og begge lagene sendes i dusjen.
Både i LSI og Furuset har man kommet fram til at kun én person fra hver klubb skal uttale seg om det som skjedde, resten har fått tilnærmet munnkurv, inkludert klubbdommeren som ledet den kaotiske treningskampen.
Det hører med til historien at flere av Furuset-spillerne, i likhet med LSI, har tilhørighet på Nedre Romerike. Nå venter trolig et etterspill fra Norges Ishockeyforbund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.