Gå til sidens hovedinnhold

Massivt bra!

Vær din egen romkaptein, skyt slemminger, redd verden, og få deg en kjæreste. Kan det bli bedre?

SPILLVERKET.NO: Da Mass Effect ble sluppet i 2007 ble det fort kjent som et sjeldent godt historiedrevet science-fiction-spill, og tross enkelte skavanker er det fortsatt regnet som en av de store rollespill-klassikerne.

Mass Effect 2 er en direkte fortsettelse av historien, men byr på betydelige forandringer.

Les også: Mass Effect 2 går nye veier

Fantastisk innhold

Mass Effect 2 står igjen som et kroneksempel på viktigheten av interessante rollefigurer og en dyp spillverden som har mer å by på enn det som møter deg ved første øyekast.

Innholdsmessig er dette et av tidenes utvilsomt mest forseggjorte spill. Samtidig kommer dialogene så ofte at stemningen holdes oppe og interessen bevares, men uten at det blir langdrygt.

Les også: Mass Effect 3 er allerede påbegynt

Dette er framtiden

De endeløse massene av spill med uinteressante plott, overfladiske rollefigurer og klisjefylte handlinger blekner i sammenligning med Mass Effect 2.

Spill som dette er spillmediets framtid – i hvert fall som fortellende medium. Det er pur underholdning, samtidig som det er intelligent og utfordrende, og kapabelt til å fremkalle følelser.

På toppen av det hele er skytingen enda mer solid enn før.

Les også: Mass Effect 2 er Biowares beste

Spilt i fire dager

Det finnes ting å pirke på i alle spill, men det er ikke dermed sagt at noe av det legger en betydelig demper på opplevelsen. Jeg kommer ikke bort fra at det er lenge siden jeg har levd meg så mye inn i et spill.

Etter å ha sittet på kanten av stolen i fire dager var første gjennomspilling på 37 timer over. Å ofre hele helgen gjør jeg med største glede, jeg kan ikke huske sist jeg ble så grepet.

Les hele anmeldelsen av Mass Effect 2 på Spillverket.no

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden