RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mat med en stor porsjon kjærlighet


 
 
Endelig er Krishnas Cuisine tilbake bare noen hundre meter fra tidligere hjem i Majorstukrysset. Bente Trefall er lykkelig over å tilby sunne vegetariske retter igjen.

COLOSSEUM: Vi bare åpnet uten å annonsere noe særlig på forhånd, sier en lykkelig Bente Trefall.

Lokalene i Majorstukrysset har stått tomme siden slutten av november i fjor, og endelig ble nyåpningen et faktum den 24.januar, bare noen hundre meter lenger borte inne på Colosseum-senteret.

Vi har fått hjelp av en interiørarkitekt for å gjøre det fint her, sier Trefall fornøyd. Ingen tvil om at minimalismen og åpne lokaler har tatt over på en fin måte, for der hvor det tidligere lå en litt inneklemt Kina-restaurant.

Balansert mat

I dag er det jo blant annet brokkoli, blomkål og brekkbønner som står på menyen, sier Bente. Hun har drevet Krishnas Cuisine i 17 år, og er fremdeles like glad i å kunne lage sunn og balansert mat, som er en del av grunnprinsippene deres.

Vi følger ayurvdediske prinsipper, sier hun. Og så er det viktig å presisere at her får man fortsatt vegan og glutenfri mat. Det står selvsagt ikke kjøtt, fisk eller egg på menyen.

Vi lager rett og slett mat med en stor porsjon kjærlighet, sier Bente entusiastisk. Hun mener det er viktig at maten skal være god, sunn og lett fordøyelig for kroppen.

Uteservering

Om sommeren skal vi få satt ut noen bord her, og ha uteservering, sier Bente. Hun forteller at mange stamgjester har funnet veien bort til Colosseum senteret, og at de også har fått nye kunder.

Vi har både take-away, og muligheter for å drikke kaffe,sier hun mens hun danderer en fargerik tallerken med fristende mat for bildets skyld. Krishnas Cuisine holder åpent fra 11.00- 20.00 og til 18.00 på lørdager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere