Matchet ikke Fjellhammer

Toppscorer: Tiril Kristine Marstein banket inn åtte mål for Oppsal, men blåtrøyene kom til kort mot Fjellhammer, og tapte 28–24. Foto: Carina Alice Bredesen

Toppscorer: Tiril Kristine Marstein banket inn åtte mål for Oppsal, men blåtrøyene kom til kort mot Fjellhammer, og tapte 28–24. Foto: Carina Alice Bredesen

Oppsals håndballdamer klarte aldri å true Fjellhammer, som vant onsdagens oppgjør 28–24.

LØRENSKOG: Oppsal banket inn to scoringer i kampens siste minutt, og redusert dermed tapet til fire mål, 28–24.

Det var Fjellhammer som hadde føringen i onsdagens oppgjør i Lørenskoghallen, og Oppsal klarte aldri å true hjemmelagets ledelse nevneverdig.

– Vi tapte med fire mål, og det var vel det vi lå bak omtrent hele andreomgang, sier Oppsals beste spiller, Tiril Kristine Marstein.

Åtte mål

Hun banket inn åtte av Oppsals 24 mål. Men angrepsspillet for øvrig satt ikke som det skulle for blåtrøyene denne kampen.

– Vi har hatt problemer med angrepsspillet hele sesongen. Vi er et ungt og nytt lag, og foreløpig har vi fokusert på forsvarsspillet vårt, sier Marstein.

Hun ser likevel positiv forbedring siden sesongstart.

– Angrepsspillet har blitt bedre enn det var, og det lover jo godt, smiler hun.

Flatt 6-0-forsvar

Mot Fjellhammer slet Oppsals gjennombruddssterke spillere med hjemmelaget meget flate 6-0-forsvar, og klarte vel egentlig aldri å virkelig finne et spillemønster som fungerte optimalt.

– Vi prøver å finne andre løsninger, men greier det ikke helt, sier Marstein.

Tiende tap

Onsdagens tap var Oppsals tiende, på femten kamper.

– Vi har en målsetting om å gjøre det ok denne sesongen, og vi ligger vel der vi kan forvente, sier Marstein om Oppsals 10. plass.

– Vi svinger en del i prestasjonene, mye på grunn av at vi er har mange unge og mange nye spillere. Det tar litt tid å få et lag ordentlig sammenkjørt.

– Men vi tar med oss det positive fra alt vi gjør, og jobber stadig for å bli bedre, avslutter Marstein.

Se tabell: 1. divisjon, damer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.