RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målvakt Emil Jungman og Anders Tverdal storspilte mot Runar lørdag.
Målvakt Emil Jungman og Anders Tverdal storspilte mot Runar lørdag. Foto: FOTO: Thomas Granerød

Matchvinnerne kan juble

BSK/NIF holdt hodet kaldt mot slutten av oppgjøret mot Runar og vant fortjent 30-28 i Nordstrandshallen lørdag.

BSK/NIF - Runar 30-28 (14-14)

NORDSTRAND:  Etter 14-14 til halvtid og tidvis godt spill fra hjemmelaget, startet BSK/NIF sisteomgangen nervøst mot Runar og laget scoret ikke før det hadde gått 7:04 ved Fredrik Lundgren.

Spennende mot slutten

Med bare tre minutter igjen av kampen sørget banens bestemann Anders Tverdal, sammen med målvakt Emil Jungman, for en meget viktig 27-26 ledelse.

Denne ledelsen økte til 29-26 ved Lundgren 1:40 før full tid, men da satte Runar inn sin siste desperate sluttspurt og kom tilbake  til 29-28 ved Mattias Bjørn Söder med bare 30 sekunder igjen på matchuret - da var det virkelig spennende i Nordstrandshallen foran 287 tilskuere.

Matchvinner Tverdal

Kampens gigant Anders Tverdal satset alt og på sitt tiende forsøk satte han inn sitt tiende mål og dermed fastsatte han også sluttresultatet til 30-28 par sekunder før full tid - en fortjent seier til hjemmelaget som virkelig sto distansen ut til forskjell fra sist NM-kamp mot Elverum.

– Veldig fornøyd

Tverdal ble straks sluttsignalet lød nærmest overfalt av lykkelige lagkamerater som virkelig hyllet toppscoreren.

– Dette ble jo virkelig morsomt. Litt av en slitekamp forresten, sier en kjempefornøyd Tverdal til Nordstrands Blad.

– Vi har slitt litt i det siste med mye stang-ut, men i dag klaffet det så mye bedre for oss. Dessuten hadde vi en utrolig god Emil Jungman i målet, han var stor i dag, skryter Tverdal.

– Gjorde det litt for spennende

BSK/NIF sin sisteskanse var sammen med nevnte Anders Tverdal i praktslag under lørdagens kamp og Jungman hadde følgende å si rett etter kampslutt;

– Det gikk heldigvis bra i dag, men vi gjorde det litt for spennende mot slutten. Jeg må også få skryte av Anders, han var den direkte årsaken til denne seieren, samtidig som jeg hadde noen gode perioder i målet, forklarer Jungman og legger til;

– Veldig positivt at alle de som kommer innpå spiller bra i dag også, så selv om vi har helt sentrale spillere ute med skader sp viser de andre på laget at de også kan, avslutter Jungman til Nordstrands Blad.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere