RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mats Waltin mener laget ikke er til å kjenne igjen etter nyttår. Selv om laget vant 3-0 onsdag kveld, var han langt fra fornøyd med pasningsspillet.
Mats Waltin mener laget ikke er til å kjenne igjen etter nyttår. Selv om laget vant 3-0 onsdag kveld, var han langt fra fornøyd med pasningsspillet. Foto: Foto: Hanna Rzepecka

Mats Waltin misfornøyd tross seier

Manglerud Star tok sin 23. seier da Furuset ble slått 3-0 i Manglerudhallen onsdag kveld. Men det gikk ikke bare på skinner for vertene.

MANGLERUD: – Pasningsspillet har vært dårlig de to siste kampene. Vi har hatt en meget bra høst, men det ser ut som spillerne har glemt hva som var bra, sier trener for Manglerud Star, Mats Waltin.

Ingen stor kamp

Og trener Waltin har helt rett. Pasningsspillet og tempoet var ikke all verden under onsdagens lokaloppgjør. Men de rundt 150 tilskuerne fikk uansett se tre flotte mål av hjemmelaget.

Jonas Moen scoret første periodes eneste mål etter vakkert samspill med Victor Lindén og Fredrik Rålm. I andre periode klinket Victor Lindén pucken i krysset etter drøyt ni minutter, mens Eirik Edstrøm fastsatte sluttresultatet til 3-0 etter en flott soloprestasjon minuttet før siste pause.

Furuset på sin side hadde også flere store muligheter til å score mål i oppgjøret. Laget var flere ganger alene med keeper og hadde i tillegg en puck i stolpen.

– Vi henger med MS i første og tredje periode. Arbeidsmoralen er på topp, men vi mangler de goalgetterne de har, sier trener Jan-Erik Johansen.

Fantastisk sesong

Manglerud Star er ikke mange poengene unna sikker kvalikplass. Laget vant 22 av 23 kamper før nyttår, og trener Mats Waltin har gjort en god jobb med det unge mannskapet.

–  22 av 23 er en fantastisk fasit. Men jeg tenker ikke på kvalik. Det viktigste er utviklingen på laget. Vi må hele tiden bli bedre. Det er kult å se at så mange unge spillere har tatt steget opp. Dette lover bra for fremtiden, sier han.

Kan det bli vanskelig å motivere et lag som er klare for kvalik?

– Det kan bli et problem med motivasjonen, ja, men da må vi korrigere det, sier han.

Hver kamp blir finale

For Furuset sin del blir resten av sesongen en kamp for å overleve i 1. divisjon.

– Hver eneste kamp fremover blir en cupfinale. Ingen vil at Furuset skal rykke ned, sier Jan-Erik Johansen.

Laget ligger ti poeng bak Grüner, som de skal møte i ett dobbeltoppgjør.

– Vi må ta poeng mot Grüner. I tillegg møter vi lag som ligger midt på tabellen, sier Johansen, som mener laget må begynne å sette målsjansene.

– Grunnen til at vi ligger der vi ligger er at ikke klarer å avgjøre jevne kamper. Vi setter ikke målsjansene. Det synes på trening, og gjenspeiler seg i kamp, sier Jan-Erik Johansen.

Furuset spiller sin neste kamp hjemme mot Grüner onsdag 15. januar, mens MS ikke skal i aksjon før 22. januar mot Kongsvinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere