*Nettavisen* Nyheter.

Måtte evakuere bensinstasjon

  Foto: Illustrasjonsfoto

Det kunne blitt mer dramatisk da det søndag kveld begynte å brenne i en bil på bensinstasjon på Mortensrud.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Men en handlekraftig vekter tok i dobbelt forstand tak.


Da han så at det brant i bilen ved siden av en bensinpumpe, fikk han dyttet bilen unna.

Dette skjedde klokken 19 søndag kveld. Da politiet kom til stedet drøye fem minutter senere, brant det kraftig i bilen. Brannvesenet fikk slukket.

Men situasjonen ble oppfattet som så usikker og farlig at personalet på stasjonen fikk alle bort fra området. Dermed ble det ingen personskader. Det ble heller ingen skader på stasjonen. Men bilen ble fullstendig utbrent.

Politiet berømmer den snarrådige vekteren som antakelig avverget en alvorlig situasjon.Ellers har det vært en relativt rolig helg for Manglerudpolitiet:

Garasjeinnbrudd

RYEN: Fredag formiddag ble det meldt om innbrudd i flere garasjer i Byggveien mellom Ryen og Manglerud. Melder kunne fortelle at i alle fall fire garasjer var åpnet. Politiet hadde mandag morgen ikke full oversikt over innbruddene og hva som eventuelt var stjålet.

Innbrudd

BRATTLIKOLLEN: Fredag formiddag ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Libakkveien. Dette skal ha skjedd i løpet av torsdagen mens eier var borte.

Det ble stjålet penger, gullkjede og en laptop.

Så forsøk på bilinnbrudd

BØLER: Klokken 02.38 natt til lørdag ble politiet oppringt og fortalt at det pågikk bilinnbrudd i Bølerlia ved nr. 6. Melder kunne fortelle at en kvinne holdt på ved bilen, men hun var borte da politiet kom kort tid etter. Da så de at både dørlås og tenningslås var brutt opp. Det ble gått spor i området, men dette ble resultatløst.

Politiet er svært interessert i eventuelle observasjoner.

Tok skiltene

SKULLERUDDUMPA: En bil som var begjært avregistrert, ble lørdag morgen stoppet på E6 ved Skulleruddumpa. Skiltene ble skrudd av.

Den litauiske sjåføren mente han hadde et førerkort fra hjemlandet, men hadde det ikke med. Om han ikke viser det på Manglerud politisatsjon, vil han bli anmeldt for forholdet.

Bilen ble parkert på stedet inntil en annen kunne hente den.

Uten førerkort

LJAN: Natt til søndag ble en bil stoppet på Mosseveien ved Ljansbakken. Den 20 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort og ble anmeldt for det. Viking tok seg av bilen.

Tre i solstudio

OPPSAL: Søndag ettermiddag fikk politiet melding om at tre personer befant seg i et avlukke i solstudioet i Oppsal senter. Da politiet fikk kontakt med de tre, ble det blant annet funnet heroin. En kvinne ble pågrepet.

Frastjålet vesken

MUNKELIA: Søndag litt over klokken 18 ble det meldt om at en eldre dame var frastjålet vesken sin på Munkelia.

Hun hadde gått på en sti fra Munkelia T-banestasjon mot Mellombølgen. En mann og en kvinne hadde kommet opp på siden av henne og nappet til seg vesken. De hadde forsvunnet bak en blokk i Mellombølgen.

Damen har fortalt til politiet at det hele skjedde så fort at hun ikke hadde rukket å feste seg ved noe signalement.

– I denne stygge saken er vi veldig interessert i å høre fra folk som har observasjoner fra området. Veskeranet skjedde altså søndag kveld og ble meldt politiet klokken 18.18.

Fulgte bil til Tusenfryd

E6: Natt til mandag forsøkte politiet å stoppe en bil på E6 utover. Det gikk i pent tempo, men fører var ikke tegn til å ville stoppe på signal. Ferden gikk helt til Tusenfryd.

Da bilen med en 54 år gammel sjåfør endelig stoppet, ble det raskt mistanke om promilekjøring. Mannen ble kjørt til sentralarresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.